Vijf hotspots voor de echte gentleman

Als echte gentleman wil je er natuurlijk altijd op en top uitzien. Een mooi pak, overhemd, toffe accessoires en uiteraard goede schoenen mogen dan niet ontbreken. Maar waar laat de echte heer zich kleden? We hebben hier vijf zaken voor je op een rijtje gezet!

being a true gentleman never goes out of fashion.

Michael & Giso
Michael & Giso, gevestigd aan de Veemarkstraat, staat voor maatwerk. Je kunt hier terecht voor op maat gemaakt overhemden, colberts en (trouw)pakken. In deze kleine boetiek wordt je altijd ontvangen met een goede kop koffie, waarna je in alle rust stoffen kunt uitzoeken. 

Ouwe Jongens Krentenbrood (O.J.K)
Ouwe Jongens Krentenbrood, naast het Van Coothplein in Breda, is de herenmodezaak waar je goede kwaliteit voor een gunstige prijs kunt vinden. Zakelijk en casual. Van schoen tot pet en alles wat ertussen zit!

Salvatore Vacerra
Maatkleding in zijn puurste vorm voor man of vrouw. Ze werken met verschillende ateliers uit Europa. Het samenstellen en aanmeten van een overhemd of pak gebeurt in een huiselijke sfeer onder het genot van een kop koffie of een glaasje wijn. Op de presentatiewand vind je alle mogelijke stoffen, prints en designs, waardoor je een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden en combinaties. Je kunt meebeslissen over elk detail van je overhemd of pak.

Artu Napoli
Artu Napoli is een zaak waar de echte heer graag komt. In een huiselijke sfeer wordt je verwelkomt met een drankje en kun je rustig de nieuwste trends waarnemen. Je hebt hier niet alleen kleding, maar ook accessoires en lifestyle producten. 

Cornelius herenmode
Bij Cornelius herenmode kun je terecht voor een mooi pak en schoenen, maar ook een casual outfit. De winkel is gevestigd aan de Lange Brugstraat.