15x 'shops, food and more' aan het pittoreskte en goed verborgen Winkelhof 't Sas!

Het is misschien wel een van de mooiste en gezelligste verborgen plekjes in onze binnenstad. 't Sas is een sfeervol, pittoresk winkelhof waar je naast boetiekjes en hippe shops ook de leukste horeca vindt. Neem plaats op het gezellige terras of  neem een kijkje in de diverse winkelgelegenheden die hierop uitkijken. Met een hoofdingang aan de Lange Brugstraat (tegenover de Barones) en zij-ingangen aan de Torenstraat en de Havermarkt is dit plein in het hart van de binnenstad de ideale hotspot voor een dagje shoppen in Breda! 

Shops, food and more! 

Aan ’t Sas tref je geen doorsnee ketens, maar kleine boetiekjes en winkels met een eigen karakter, gerund door lokale ondernemers. ’t Sas biedt je een gevarieerd aanbod van winkels op het gebied van mode, lifestyle en wonen. Bovendien kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren in de diverse horecazaken of op de sfeervolle terrassen. Welke winkels zijn te vinden aan 't Sas en bij waar je terecht kunt voor een kopje koffie of borrel na het shoppen? We zetten alle toffe hotspots aan dit winkelplein voor je op een rijtje! 

Color Club

Color Club is een kleurrijke en sfeervolle winkel gespecialiseerd in wonen, mode en cadeauartikelen. De hoogwaardige merken die de winkel te bieden heeft, spelen in op de laatste mode en trends. 

ZUMO Store Breda

Zumo store Breda is een winkel voor mannen die op zoek zijn naar iets anders. Bij een bezoek aan de winkel kom je in een andere dimensie terecht. 

PEB


PEB is een dames- en herenmodezaak. De collectie bestaat uit een mix van bekende en minder bekende merken samengesteld met oog voor detail, materiaal en kwaliteit.

Epic

Epic is een sneaker en sportwear winkel van verschillende merken. De ingang bevindt zich aan de Lange Brugstraat, tegenover de Barones. 

De Toren Interieurs

De Toren Interieurs is een toonaangevende, 2.000 vierkante meter grote interieurzaak. De winkel is stijlvol ingericht met strak antiek en semi-moderne meubelen. Wie op zoek is naar de mooiste meubels, hippe accessoires of de nieuwste inspiratie is hier aan het juiste adres.

Combekk


Combekk maakt gietijzeren pannen. Deze pannen zijn gemaakt van 100% gerecycled ijzer en voorzien van een geïntegreerde thermometer! 

Tresanti 

Tresanti is een onlangs geopende kledingwinkel met tijdloze herenmode van topkwaliteit. Bij deze trendy mannenmode zaak vind je kleding en accessoires voor diverse gelegenheden, maar bovenal een fantastische service! 

Booze Bodega & Foodbar

Een bourgondische horecagelegenheid waar je terecht kunt voor heerlijke koffie, mooie wijnen, een nèt even andere lunch, eigenzinnige hapjes en uitdagende bieren. Op donderdag eet je er voor slechts €7,50 mee met de wisselende koopavondschotel van BooZe! 

Lunchroom Canella

Lunchroom Canella is 'The Place To Be' als je op zoekt bent naar de ultieme smaakbeleving. Het restaurant beschikt naast een trendy inrichting ook over een heerlijk terras. 

Chocolat

Wie op zoek is naar goed eten, een sfeervolle setting en de beste service kan na het shoppen terecht bij Restaurant Chocolat. Hier combineren de koks namelijk de Franse keuken met Oosterse invloeden. 

Geisha Lounge

Geisha Lounge is een restaurant/loungebar die heerlijke en originele creaties uit de Japanse cuisine aan je introduceert. Dit varieert van exclusieve sushi creaties tot aan vis-, vlees- en grill specialiteiten. 

HAIR WITH COMPLIMENTS & NIL NAILS


De kapsalon 'Hair with Compliments' en nagelstudio 'Nil Nails' zitten samen onder een dak. Ideaal om je beautybehandeling te combineren dus! 

PARIGI BYOUX

Bij Parigi Byoux vind je sieraden, tassen, shawls. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

BLISS boutique HOTEL


Niet genoeg aan een dagje winkel aan 't Sas? Dan is blijven slapen ook geen probleem! Bij Bliss Hotel worden comfort en klassiek gecombineerd. Je kunt er bovendien een drankje doen in de Gin-tonicbar! 

Parkeren

Parkeergarage de Barones, lopen 4 minuten
Parkeergarage de Prins, lopen 6 minuten
Parkeergarage Q-Park, lopen 6 minuten