6x Leukste geboortecadeaus

Een baby op komst in je familie of vriendenkring? Het is zaterdag de dag van de geboorte. Jaarlijks vieren we in Nederland dat er zo veel gezonde baby's ter wereld komen. En bij een nieuw leven, horen cadeaus. Hieronder vind je de 6 plekken waar je de leukste geboortecadeaus scoort.

verras baby en ouders met een mooi cadeau.

pinocchio shoes 4 kids

Wil je een kind verrassen met een paar kleine schattige schoentjes? Ga naar binnen bij Pinocchio en laat je verrassen door het enorme aanbod aan kinderschoenen. Je vind bij Pinocchio een grote variatie aan kleuren, stijlen en merken, dus voor ieder wat wils. Het is soms nog moeilijk kiezen, uit de meer dan 100 diverse modellen per maat (15 tot en met 41), maar met het deskundige advies en de vriendelijke hulp, moet dat zeker lukken. 

jouw cakeshop

Sta jij het liefst met een taart voor de deur als je op kraamvisite gaat? Jouwcakeshop is dé winkel en webshop waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt voor je taarten en cupcakes. Taarten en cupcakes op bestelling laten maken kan ook, dit doet Jouwcakefeest. Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde taart met de naam van de baby? Jouw Cakeshop is gevestigd in Oosterhout, dus voor de regio Breda, Raamsdonksveer, Geertruidenberg goed bereikbaar.


ins and outs

Een kind groeit maar al te snel uit zijn nieuwe kleertjes. Voor duurzame tweedehands merkkinderkleding ga je naar deze winkel aan de Ginnekenweg. Ins and Outs is een verrassend dynamische winkel in tweedehands merkkleding voor dames en kinderen. Elke dag wordt de winkel aangevuld met nieuwe items. Ook verkopen ze nieuwe kinderschoenen voor de helft van de nieuwsprijs. Je vindt er merken zoals American Vintage, Penn & Ink, Scotch and Soda en Ralph Lauren.

Siebel juweliers

Al ruim 100 jaar is Siebel Juweliers er voor jou op de belangrijke en memorabele momenten van je leven. Of het nu een cadeautje is aan jezelf of iets moois voor je dierbaren, Siebel helpt je altijd bij het maken van de beste keus voor elke gelegenheid. Siebel heeft bijvoorbeeld prachtige gouden hangers in de vorm van een baby, maar ook armbandjes met een naamplaatje.

't leeuwtje

Leeuwtje is een leuke, kindvriendelijke winkel vol met educatief
kwaliteitsspeelgoed en geboortecadeau’s. Leeuwtje staat klaar om alle wensen en ideeën te verwezenlijken. Alles wat in een kinderkamer thuishoort maakt Leeuwtje voor je kind. Een kleine greep uit de mogelijkheden: muziekdoosjes, schilderijen, stoeltjes en tafeltjes, speelgoedkisten, naampuzzels, kapstokjes, portretten, hang- en wandlampen. Ook het beschilderen en restaureren van (oude) meubeltjes behoren tot de mogelijkheden.

chocolaterie boulanger

Chocolaterie Boulanger is een begrip in Breda en omgeving. Met een groot assortiment bonbons van de fijnste Belgische chocolade, vind je hier de ultieme sfeermaker voor elke gelegenheid. Boulanger heeft geboorte flikken met roze en witte muisjes en met blauwe en witte muisje. Leuk als cadeautje, maar ook zeker leuk wanneer je op een speciale manier wilt vertellen dat je zwanger bent.