Michael & Giso

Veemarktstraat 36, Breda

5/ 5

Michael & Giso maatwerkspecialisten in overhemden, maatpakken en trouwpakken op maat Read more

Kleren maken de man. Niets is zo persoonlijk en uniek als een op maat gemaakte outfit waarin jij als persoon het uitgangspunt bent. Dat is de filosofie van Michael & Giso. De liefde voor het vak, onderbouwde expertise en passie voor innovatie zorgen ervoor dat iedere outfit die ze maken naadloos aansluit op jouw wensen. Je kunt bij hen terecht voor een maatpak, een trouwpak of een smart casual outfit inclusief overhemden op maat, accessoires en schoenen. 

Om tot een persoonlijk ontwerp te komen, ontwikkelden ze een eigen en unieke werkwijze die de rode draad vormt in wat ze doen. Slow Tailoring waarborgt volledige controle over het ontwerp en de pasvorm zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit of duurzaamheid. Tegelijkertijd streven ze ernaar een plek te creëren waar jij in een fijne en informele sfeer samen met onze tailors je wensen vormgeeft en waardevolle connecties opdoet. Het creëren van een outfit zien ze als een reis waarin ze continu waarborgen dat de outfit een reflectie is van jouw persoonlijkheid.

"We exist to manifest your story."


Meer weten over wat Michael & Giso voor jou kan betekenen? Wandel binnen of maak gemakkelijk en geheel vrijblijvend online een afspraak in één van hun boutiques.