STAPPEN & SHOPPEN AWARDS

De Stappen & Shoppen Awards worden sinds 2013 georganiseerd en zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. De awards moeten vooral benadrukken dat we trots mogen zijn op alles wat regio de Baronie te bieden heeft. De award show is enkele jaren uitgegroeid tot een groot evenement met 1.000 gasten van 300 verschillende bedrijven. 

Publieksprijs
Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete zaken in verschillende categorieën via de speciale stemmodule op Facebook.Er zijn 10 Stappen Horeca Awards en 10 Shoppen Retail Awards. Je kunt in elke categorie op één zaak stemmen. De zaken met de meeste stemmen winnen een publieksprijs.


Hoofdwinnaars winnaars
De top 3 per categorie wordt ook beoordeeld door een jury. Op basis hiervan worden de 5 hoofdwinnaars bepaald: beste café, restaurant, hotel, recreatief en winkel.Award show
De winnaars worden tijdens de spectaculaire award show bekend gemaakt. Deze besloten avond is enkel toegankelijk voor alle horecaondernemers, winkeliers en overige relaties.