Winnaars Stappen & Shoppen Awards 2024

Vanavond, op maandag 22 april, worden weer de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards georganiseerd bij STRND Breda. We nemen je mee tijdens onze award avond! Alle gasten zijn prachtig gekleed, er is een rode loper, iedereen poseert in onze magazine 'fotobox', en er zijn spectaculaire dans- en zangacts én hele enthousiaste winnaars! Alles komt vanavond aan bod! Natuurlijk worden ook de nieuwe Stappen & Shoppen magazines onthuld en dansen we tot in de late uurtjes. What a Night!

Kijk de halve finale op een mega scherm aan het Kerkplein in Breda

Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Engeland. Uiteraard kun je bij veel kroegen de wedstrijd volgen, maar het Kerkplein pakt extra uit met een mega scherm van van zes meter, buiten barren en een DJ.

Opening Sticky Fingers: seafood, ribs én eten met je handen

Volgende week opent restaurant Sticky Fingers haar deuren aan de Torenstraat 11 in Breda. Sticky Fingers doet haar naam eer aan, want hier eet je met je handen! Op het menu staan seafood en ribs, die je kunt combineren met allerlei bijgerechten.

Een kijkje binnen bij Van Lange Mode na de grote verbouwing

Van Lange Mode, al 32 jaar gevestigd aan de Wilhelminastraat 5 in Breda, heropende vrijdag 21 maart de deuren na een ingrijpende verbouwing. De winkel wordt is stuk groter en heeft een volledig nieuw interieur. Wij werden uitgenodigd om als eersten een kijkje te komen nemen.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Ontdek de smaakbeleving bij het vernieuwde Pellens

We zijn uitgenodigd door Daan de Brouwer om te genieten van een diner bij Pellens. Het restaurant is na de verbouwing zo goed als nieuw. De gezellige en frisse uitstraling zorgt voor een gemoedelijke sfeer waar je je gelijk op je gemak voelt.

Luxe pannenkoeken bij Frittella het Regiment

Pannenkoekenhuis Frittella ‘Het Regiment’ bevindt zich midden in het centrum van Etten-Leur. Het karakteristieke restaurant biedt plek aan ruim 70 gasten. Aangrenzend bevindt zich een grote afgesloten binnentuin waar ook ruim 50 tot 75 gasten kunnen verblijven. Wij werden uitgenodigd om een aantal speciale pannenkoeken te proberen.

Smaack(lijke) tapas bij Smaack in de Houtmarktpassage

In de Houtmarktpassage in Breda zit restaurant, traiteur en delicatessenzaak Smaack. Ze verzorgen catering, lunch en diner. Als je deze zaak nog niet kent, moet je hier echt eens langsgaan. Je vindt er verse kruiden en originele producten. Ze staan bekend om hun sangria, en wij zijn uitgenodigd door de eigenaren Karin en Aziz. We lopen over de groene loper naar de deur van Smaack.

Leuke lijstjes

Uitgaan in Breda

Uitgaan in Breda, super leuk! Ga jij binnenkort met je vrienden, klas, sportvrienden of misschien zelfs met je familie stappen in Breda? Of ben je een echt feestbeest, maar weet je niet zo goed welke leuke café's Breda heeft? Dan hebben wij alvast een lijstje gemaakt met de 10 leukste kroegen om uit te gaan!

Dit zijn de 17 beste fine dining restaurants in de Baronie van Breda

Breda is een Bourgondische stad, waar lekker eten en drinken centraal staat. Heb je iets speciaals te vieren of wil je gewoon een avondje culinair in de watten worden gelegd? In dit lijstje hebben we de beste fine-dining restaurants voor je op een rijtje gezet. Een overzicht van alle leuke restaurants in Breda vind je hier.

23 x Herenmode voor de stijlvolle man in Breda

Er zijn in Breda enorm veel winkels waar je slaagt voor de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Hieronder helpen wij je alvast op weg en beschrijven we een aantal van de mooiste zaken in Breda!