Donderdag 23 maart opent Blossem in Breda!

Op donderdag 23 maart opent restaurant Blossem haar deuren in het ketelhuis van de oude Nibb-It fabriek aan de Ettensebaan in Breda. Deze prachtige locatie is rijk aan historie en daar neemt Blossem je graag in mee.

Shop, grijp & win met de GoldGrabber in de Barones

De GoldGrabber komt terug naar de Barones! Van donderdag 30 maart tot en met 2 april maak je weer kans op honderden prijzen in deze gigantische grijpmachine. Zo maak je onder andere kans op een iPhone 14 of een PS5 Digital.

Foodblog: maandmenu bij De Dillenburg.

Vanavond zijn we uitgenodigd voor een heerlijke avond bij De Dillenburg. Hier mogen we genieten van het maandelijks wisselende proeverij menu met bijpassend wijnarrangement!

Food La Route: een culinair avondje uit

Er wordt weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Breda. Een unieke culinaire avond uit, waarbij je elke gang in een ander restaurant krijgt. Zo voelt het of je 4 keer uiteten gaat op 1 avond! In het totaal zijn het 4 heerlijke gangen en zit er bij het voor-, tussen en hoofdgerecht een speciaal geselecteerde bijpassende wijn erbij en krijg je bij het dessert een lekkere kop koffie/thee. De restaurants waar je elk een gang krijgt inclusief een bijpassend drankje zijn: 5. by Cas, Hemels Breda, Zeezicht en Wijnbar Pinot.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: maandmenu bij De Dillenburg.

Vanavond zijn we uitgenodigd voor een heerlijke avond bij De Dillenburg. Hier mogen we genieten van het maandelijks wisselende proeverij menu met bijpassend wijnarrangement!

Foodblog : Vegetarisch dineren bij hotel De Keyser

Op een steenworp afstand van het Bredase centrum bevindt zich het Golden Tulip Keyser. Het restaurant heet Orange. Artistiek design, down to earth materialen en frisse kunst vormen het verkwikkend decor. 

 Wij zijn uitgenodigd om van het vegetarische diner te genieten.

Foodblog: Oesters en meer bij Tempérà!

Wij starten ons weekend vroeg en gaan op donderdagavond heerlijk dineren bij deze nieuwe hotspot in het Ginneken: Tempérà! Bij Tempérà kun je oesters, mediterraanse gerechten, champagne, een DJ en lang tafelen verwachten. Bij binnenkomst zien we de oesters uitgestald naast de bar, dit beloofd een mooie avond te worden!

Leuke lijstjes

9x: nieuwe winkels geopend in Breda!

De meeste winkels in Breda zul je vast wel kennen, maar er zijn de laatste tijd ook weer flink wat winkels bij gekomen! Daarom zetten wij alle recent geopende winkels voor je op een rij. Nieuwsgierig naar alle winkels en winkelgebieden in Breda? Bekijk hier dan het hele aanbod in Breda.

16x duurzame winkels in Breda

Duurzaam winkelen! Dat kan bij deze 16 Bredaase winkels. Hou jij van shoppen en vindt je het ook belangrijk om aan de mens, dier en milieu te denken? Neem dan zeker dit lijstje door!

7 plekken om boeken te vinden tijdens de Poëzieweek

Elk jaar eind januari wordt poëzie extra in het zonnetje gezet. Poetry International had de stap genomen om de laatste donderdag van januari uit te roepen tot Gedichtendag.