1.000 kerstmannen lopen voor Serious Request

Op woensdag 21 december 2016 vindt de 5e Rotary Santa Run Breda plaats, dit jaar volledig in hetteken van 3FM Serious Request. Vanaf 18.00 uur zullen meer dan 1.000 kinderen en volwassenenin kerstmanpak door de straten van Breda lopen. Onderweg worden ze warm gehouden doordiverse muziekkapellen en een echte bootcamp. De vele kaarsjes en lichtjes langs de route zullende Santa Run dit jaar een bijzonder en sprookjesachtig beeld geven.

Kinderen
Door de ondersteuning van enkele Bredase scholen zullen ca 350 schoolkinderen voorop lopen in deSanta Run. Zij starten tussen 18.00 en 18.15 uur vanaf het Valkenberg park. Vervolgens zullen ook deandere deelnemers in groepen starten. De route loopt vanuit het Valkenbergpark door de Annastraaten langs het Chassé Theater naar het Chassépark. Vanuit het Chassépark gaat de route weer terugnaar het Valkenbergpark waar de deelnemers de keuze hebben om direct naar de finish te lopen ofnog een ruime slinger te maken via de Willemstraat. Alle deelnemers zijn na de run welkom bij hetspeciale Santa Run feest in de Spiegeltent op het Kasteelplein.

Laatste pakken te koop!
Hoewel er al bijna 1.000 pakken zijn verkocht, is er ruimte voor maximaal 1.500 kerstmannen. Er zijnnu dus nog pakken te koop. Inschrijven kan nog tot maandag 23.59 uur viawww.breda.rotarysantarun.nl of op de dag zelf bij de stand in het Valkenbergpark.

Cheque uitreiking
Mede door het grote aantal donaties en sponsorbijdragen zal op woensdagavond een flink bedragaan Serious Request kunnen worden overgemaakt. De cheque uitreiking zal, in het bijzijn van enkelehonderden kerstmannen, omstreeks 21.30 uur plaatsvinden bij het Glazen Huis.