Spullen & Smullen Lifestylemarkt - Zie De Zomer 2018

Na vele verzoeken keert Spullen en Smullen weer terug naar Breda! Zondag 2 september van 12.00 tot 19.00 vindt de zomereditie op een van de mooiste plekjes van Breda plaats; namelijk, het glanzende gazon van het Chassépark.

alles wat je tegenkomt is zelf gemaakt of vakkundig bewerkt

Spullen & Smullen is een geweldige lifestyle markt met eerlijke en heerlijke verleidingen. Ze presenteren allerlei marktwinkeltjes met prachtige spullen en de lekkerste rijdende restaurantjes. Alles wat je tegenkomt is zelf gemaakt of vakkundig bewerkt door middel van heel veel persoonlijke aandacht. Je vindt hier bijvoorbeeld handgemaakte sieraden, toffe accessoires, hippe kleding, betaalbare kunst, kekke interieur artikelen, hemelse hapjes en fijne hebbedingetjes.

Ook kun je van je favoriete drankjes genieten aan een gezellige bar, maar ook kunst en een vleugje theater maken het feest compleet. Dus heb jij zin om met je vrienden lekker te eten en drinken, winkelen en te wandelen op één van de mooiste plekjes van de stad? Dan is de Spullen & Smullen Lifestylemarkt echt wat voor jou!