Spullen & Smullen komt op 2 september weer naar het Chassépark in Breda!

Op één van de mooiste plekjes van Breda ligt het glanzende gazon van het Chassépark weer vrolijk op je te wachten. De geboortegrond van Spullen & Smullen. Anno 2015. De urban hotspot van de Parel van het Zuiden. Centraal gelegen achter het voormalige Breda's Museum en poptempel MEZZ. Na twee jaar keert de markt voor levensgenieters er weer terug met een actueel aanbod en relaxed programma. 

Save the date! De leukste lifestyle markt met spullen om te smullen!


Spullen & Smullen is de leukste en lekkerste lifestyle markt van West-Brabant en verre omgeving met edities in Etten-Leur, Roosendaal én in Breda natuurlijk. In het voor- en najaar in en om Station Breda Centraal. Een vaste waarde inmiddels op de Bredase evenementenkalender. 

En nu, op veler verzoek én omdat we er zelf ook zo'n zin in hebben, keert op zondag 2 september Spullen & Smullen - De markt voor levensgenieters met haar zomereditie, na twee jaar afwezigheid, terug naar het Chassépark in Breda. 

Boordevol eerlijke en heerlijke verleidingen.


Handgemaakte sieraden, toffe accessoires, hippe kleding, betaalbare kunst, kekke interieurartikelen, hemelse happen en fijne hebbedingetjes. We presenteren je mooie creatieve winkeltjes met allerlei prachtige spullen en de lekkerste rijdende restaurantjes waar je heerlijk kunt smullen. 

Alles wat je tegenkomt is zelf gemaakt of vakkundig bewerkt inclusief heel veel persoonlijke aandacht. En da’s nog lang niet alles. Een gezellige bar, een vleugje theater, kunst, cultuur en muziek maken het feest compleet. Een ongedwongen feest waar jij en je vrienden heel blij van worden. Kom lekker eten en drinken, winkelen en wandelen, ontmoeten en genieten op één van de mooiste plekjes in de stad!