Winkelcentrum Roselaar presenteert: Spullen & Smullen

Op zaterdag 6 mei organiseert winkelcentrum Roselaar de lifestyle markt ‘Spullen & Smullen’. Spullen & Smullen is dé markt voor alle levensgenieters. Je treft er rijdenderestaurantjes en de mooiste marktwinkeltjes met een breed aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, eten en drinken en producten voor huisen tuin. 


Jong en oud, winkeliers, kunstenaars, muzikanten en muziekliefhebbers vinden elkaar op Spullen & smullen om er samen een heerlijke en ontspannen dag van te maken. Een lifestyle markt waar je producten vindt die met aandacht en creativiteit zijn gemaakt of bereid.

Dit is de eerste keer dat Spullen & Smullen naar winkelcentrum Roselaar komt. Eerdere edities hebben al plaatsgevonden in het Chassépark en op het Station in Breda. Een stand huren is nog mogelijk.

Opvallers organiseert in opdracht van Wereldhave Management Holding B.V., alle events van 2017 in winkelcentrum Roselaar. Het winkelcentrum ligt in het centrum van Roosendaal en heeft meer dan 60 winkels op gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca.