Lepeltje Lepeltje dekt de tafel voor de eerste keer in Breda!

Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus voor het eerst neer in Breda. Het festival vindt plaats in het Chassé Park, op het gras achter het Chassé Theater. De meest uiteenlopende gerechten worden geserveerd terwijl er toffe bands en DJ's spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. De toegang is gratis. Kortom: hét recept voor heerlijke dagen parkhangen. 


“We zijn heel blij dat we in Breda eind augustus drie dagen bourgondisch mogen genieten in het Chassé Park. Het gras achter het Chassé Theater is een prachtige plek om een sfeervol decor te bouwen voor een verrukkelijk weekend.” 
Paul Niezen - organisator


Eten 
Mobiele keukens serveren vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Zo bereiden de koks van de Mosselman by Chef At op sterrenniveau de verrukkelijkste mossels en grilllen de chefs van Loco’s Kitchen lam en ribs die al minstens 24 uur in de marinade hebben liggen zwemmen. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.  

MEZZ host het podium op zaterdag 
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ's de toon zetten. Op zaterdag wordt het podium gehost door Mezz met optredens van onder andere Kolonel Djafaar, Bilbao, Anemone, Ray Romijn en Zwarte Groef. 


Markt
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product. 

Kinderen
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.  


Entreebeker voor de voedselbank 
Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig een half muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Dit kan gezien worden als een leuke souvenir of als een toegangskaartje. Met de Lepeltje Lepeltje beker steunt men de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben geholpen.

Afterparty 
Na een dagje smullen en relaxen wordt er zaterdagnacht door gedanst op de afterparty in poppodium MEZZ. De Lepeltje Lepeltje DJ’s draaien de lekkerste platen. Ook de afterparty is gratis toegankelijk. Lepeltje Lepeltje Breda
Vrijdag 25 t/m 27 zondag augustus
Vrijdag: 14.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 23.00 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur
Chassé Park (achter het theater)