Tags: Hartje Ginniken, brewda, bloemencorso, Spullen & Smullen

Dit weekend in Breda: Hartje Ginniken, Brewda en meer!

Er is weer genoeg te doen in Breda dit weekend. Zo staat Hartje Ginniken, Brewda en het Bloemencorso in Zundert op de planning. Al met al een volle agenda! Lees je mee? Je kunt alle evenementen ook bekijken in de BredaCityApp.

Hartje Ginniken

Het leukste en gezelligste feestje van Breda en omstreken komt terug in 2018! Op zaterdag 1 september maakt het Schoolakkerplein weer plaats voor Hartje Ginneken. Met Golden Earring, Miss Montréal, Anita Meyer, Kimberley en John West! Natuurlijk hebben we dan ook nog het surprise uurtje!

Brewda

Het festival vind plaats op het creatieve bedrijventerrein STEK in de wijk Belcrum, wat nog steeds de thuishaven is van Brouwerij Frontaal. Dit belooft wederom een klapper te worden! Het festival is geopend van 13:00 tot 22:00 uur. Ook dit jaar zullen weer verschillende top brouwerijen uit binnen- en buitenland naar Breda trekken om hun overheerlijke bieren te schenken. Tevens zullen ook de nodige foodtrucks aanwezig zijn om zo de honger te kunnen stillen. Zowel binnen als buiten worden er meer dan genoeg biertafels geplaatst zodat je heerlijk ontspannen van je bier kunt genieten.

Bloemencorso Zundert

Nergens ter wereld zijn op de eerste zondag van september meer dahlia’s te zien dan in Zundert. Op zondag 2 september strijden twintig praalwagens, bedekt met in totaal ongeveer zes miljoen bloemen, om de ereprijs van de jury voor mooiste corsowagen. De ongekend felle strijd tussen de buurtschappen in deze vriendelijke competitie heeft ervoor gezorgd dat het corso uitgegroeid is tot schouwspel waarin kunst, cultuur, muziek en theater in een unieke mix bij elkaar worden gebracht.

Spullen & Smullen

Spullen & Smullen is dé leukste lifestyle markt van West-Brabant en verre omgeving. Een fijn evenement met rijdende restaurants, kekke marktwinkels, een fijne bar een een vleugje kunst, cultuur, en muziek waar jij en je vrienden blij van worden.