Tags: Spullen & Smullen, Winterspoor, Betoverend Breda

Warm winters welkom in de maand december!

Altijd al met jouw onderneming en producten willen staan op een gezellige (Kerst)markt? Pak nu je kans en schrijf je in voor een van deze leuke Kerstmarkten van 2018! Wil jij staan op de gezellige najaarsmarkt Spullen & Smullen, of ga jij liever voor de Kerstmarkt van Betoverend Breda?

SPULLEN & SMULLEN - NOEM HET NAJAAR
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor 4 november 2018. Van 12.00 tot 18.00 op het station in Breda. Lekker warm en binnen, dus geen zorgen over wind en regen. We zijn voldoende voorzien in toffe sieraden, trendy tassen en hippe fashion. Heb jij originele, duurzame, handgemaakte of creatieve, woonaccessoires, kunst, lekkernijen of andere leuke hebbedingen? Reserveer vandaag nog jouw plekje en presenteer - zo vlak voor de echte drukte van de decembermaand - jouw mooie spullen aan naar verwachting 2.500 koopgrage bezoekers! Reserveer hier jouw plekje!

WINTERSPOOR - KERSTKADOMARKT MET BALLEN
Op het station van Breda kun je zaterdag 8 december van 12.00 tot 20.00 uur en zondag 9 december 10.00 - 18.00 uur met jouw producten staan op de Indoor Kerstkadomarkt. Bij uitstek het evenement waar prachtige en unieke cadeau's voor onder de kerstboom worden verkocht. We zetten publicitair dan ook flink in op deze blijde boodschap. Aan jou de eer om samen met zo’n 50 andere creatieve marktkamers de koopkoorts te sussen. Eén dag, twee dagen. Aan jou de keuze. Oh ja.. 's nachts kun je je spullen gewoon laten staan. De boel is afgesloten en beveiliging is aanwezig. Dat is wel zo makkelijk. Wij zorgen natuurlijk voor de warme winterse gezelligheid er om heen. Doe mee en tover Hotspot Breda CS samen met ons om tot de leukste Indoor Kerstkadomarkt van Nederland! Boek hier een plekje voor de Kerstmarkt!

BETOVEREND BREDA- KERSTMARKT
Zo voordelig mogelijk een verwarmd chalet huren, dat kan toch niet? Inderdaad, dat kan niet. En toch doen we het. Breda heeft namelijk een breed gedragen ambitie om een serieuze plek te verwerven op internationale kerstmarktenkalender en is bereid hiervoor flink te investeren. Doe er - als deelnemer van het eerste uur - je voordeel mee. Hoe meer dagen je deelneemt, hoe goedkoper het wordt. Een unieke kans. Aanmelden kan hier!