Dit weekend in Breda: Tiësto presents Clublife, Winterland Breda, kerstfeestjes en veel meer!

Het is weer vrijdag! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten dit weekend. In dit artikel hebben we de verschillende evenementen die dit weekend plaats vinden in Breda en omgeving, in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

It's FRIDAY! Time to go make stories for monday

Tiësto presents clublife


Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, komt op vrijdag 22 december naar de gloednieuwe evenementenlocatie Breeparka. De show zal in het teken staan van zijn nieuwe, net gelanceerde album CLUBLIFE vol. 5 China. Kijk voor meer informatie & tickets op de website!

Winterland Breda


Deze winter wordt het karakteristieke centrum van Breda weer omgetoverd tot dé wintersensatie van Nederland. Elf dagen lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen. Haal muts en sjaal uit de kast en loop door een prachtig winterland vol verrassingen.

Openingstijden
Schaatsbaan 10.00 uur  - 23.00 uur / (De Grote Markt)
Wintermarket 12.00 uur  - 21.00 uur / (De Grote Markt en Kerkplein)
Winter Palace (uiterlijk tot 23.00 uur) / (De Havermarkt)
Winterland Parade  op 20 december van 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur

DANCE MUSIC PLAYGROUND

DJ School Breda organiseert op vrijdag 22 december van 14.00 tot 17.30 uur Dance Music Playground. Het is een educatieve en informatie middag, opgezet samen met partners waaronder DDJF, Bax Music, Pioneer DJ, 076 my way of life, Dutch DJs en BREDA DANCE MUSIC, dj's en producers. Het vindt plaats in Breepark (Breda), de locatie waar ’s avonds Tiësto met verschillende Bredase support acts een energieke show zal geven. 

foute kersttruien feest


Het Bruine Pij Foute Kersttruien Feest. Vanaf 17.00. Alle Kersttruien worden beloond met een gratis Apfelkorn. Verkiezing van de foutste foute kersttrui en andere jolijt. Start vanaf de borrel! Bekijk voor meer informatie het Facebook event!

Sjakies Show palace ft Sjak


Terug van weggeweest: Sjakies Show Palace met natuurlijk Sjak van Hoof, zaterdag 23 december bij Dok 19! Wat kun je verwachten? Hiphop, funk, soul en danceclassics en dat allemaal in de SjakiesShowPalaceMix! Kijk voor meer informatie naar het Facebook event en vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten!

Christmas karaoke


Op 23 December houdt Café de Mot hun traditionele kerst karaoke. Een avond vol gezelligheid en sfeervolle muzikale optredens van de gasten.  Vanaf 22.00 is iedereen van harte welkom! 

Op de foto met de kerstman

Wil jij graag op de foto met de kerstman? Dat kan in winkelcentrum de Barones op 23, 24 en 26 december tussen 12:00 tot 17:00. De polaroidfoto krijg je gelijk mee! Tevens zijn er ook leuke kerst- en nieuwjaarskaarten die je gratis mee krijgt.

ZONNIG | Kerstavond

Zonnig organiseert dit keer een wintereditie! Op Kerstavond wordt de binnenzaal bij Strand Binnen open gegooid voor een heerlijke ZONNIGE avond! Voor meer informatie & tickets klik hier.

Kerst bij Studio Dependance


Dependance viert deze gezelligste feestdagen met jou! Alle voorbereidingen zijn al in volle gang en Studio Dependance wordt mooi in stijl versierd! Alle kerstdagen zijn ze geopend en wordt het weer één groot feest!

WACKO JACKO BINGO NIGHT X-mas Edition


Op Kerstavond organiseert Old Dutch 'WackoJacko BingoNight X-MAS edition'. Een compleet knettergekke gevulde avond vol met bingoballen, karaoke, typetjes, pitcher bier en flessen wijn! De zaal op de eerste verdieping is geopend vanaf 20.30 en om stipt 22.00 start de Wacko Jacko Bingo Night X-MAS edition. Die wil je niet missen!

Sparcling the Christmas edition


Bij Parc is sPARCling al jaren de manier om trouwe en nieuwe gasten te bedanken voor een fantastisch jaar! Parc nodigt je uit om samen op zondag 24-december, kerst te komen vieren in Parc stijl onder het genot van een lekker drankje, verschillende Dj's en entertainment. Kijk voor meer informatie op het Facebook event en zet je zelf op aanwezig!

Kerst- & Winterbierfestival


Van zondag 24 december tot dinsdag 26 december organiseert Brouwerij De Beyerd een Kerst-& winterbierfestival! Deze dagen worden er minimaal 50 verschillende Kerst- en Winterbieren geserveerd. Kijk hier voor meer informatie.