5x nieuwe restaurants in Breda

In het laatste jaar zijn er veel nieuwe horecazaken bijgekomen in Breda. Zoals je van ons gewend bent lichten we alle nieuwe zaken uit en hoor je bij ons voor het eerst welke nieuwe zaken open zullen gaan. In dit artikel lichten we 5 mooie horecazaken uit die onlangs hun deuren openden!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Via de horecagids op onze website of in de Breda City App kun je alle zaken eenvoudig vinden!

ATNOON


ATNOON is een toegankelijke brasserie waar je terecht kunt voor een ontbijt, koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch of aan het begin van de avond kunt kiezen uit uitstekende gerechten van de brasserie avondkaart. Je vindt er internationale invloeden op de wisselende menukaart en in het interieur. Dat de zaak is ontworpen door twee interieurarchitecten (Peer & Jacobs) is wel te zien!

RESTAURANT VANDAAG

Restaurant Vandaag opende onlangs haar deuren op het Breepark. Het restaurant heeft 7 grote kookeilanden die allen gerechten uit een ander land presenteren. Je kunt hier onbeperkt genieten van all-in live cooking, voor een vast bedrag inclusief drinken en heerlijke patisserie van het huis.

Happy italy

Happy Italy heeft natuurlijk geen introductie meer nodig...
Het Italiaanse restaurant is de nieuwste aanvulling op het aanbod van Breepark. Je geniet hier voordelig van de Italiaanse keuken in een moderne inrichting, voor een vriendelijk prijsje. 

BLACK & WHITE KAFÉ

Black & White Kafé is de nieuwste vegan hot-spot van Breda. Ze serveren heerlijke koffies en healthy ontbijt en lunches. In de zomer zit je heerlijk in de ruime binnentuin. 

HAPPY TOSTI

Happy Tosti, een zaak net even anders dan anderen. Hier worden namelijk de lekkerste tosti’s gemaakt en geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking. Op een sociaal verantwoorde manier serveren ze zoveel mogelijk biologische en gezonde producten van hoge kwaliteit.