Happy Italy Breda

Bavelseparklaan 13, Breda

Happy Italy, een restaurant waar je dagelijks geniet van een lekkere, grote pizza, een heerlijke pasta, een frisse salade of een heerlijke panini. I.v.m. de grote belangstelling en de vele bezoekers die de restaurants van Happy Italy dagelijks hebben is het alleen mogelijk om te reserveren vanaf 10 personen. Wilt u reserveren met 10 personen of meer dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met het gewenste Happy Italy restaurant. Read more

Happy Italy, een restaurant waar je dagelijks geniet van een lekkere, grote pizza, een heerlijke pasta, een frisse salade of een heerlijke panini.  I.v.m. de grote belangstelling en de vele bezoekers die de restaurants van Happy Italy dagelijks hebben is het alleen mogelijk om te reserveren vanaf 10 personen.   Wilt u reserveren met 10 personen of meer dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met het gewenste Happy Italy restaurant.  

RESEVERINGSTIJDEN: Maandag t/m donderdag tot 18:00 uur Vrijdag, zaterdag & zondag tot 17:00 uur. Wanneer men na 17:00/18:00 nog niet is gearriveerd wordt de tafel vrijgegeven aan wachtende bezoekers. Let op! PIN-only. 

Honden zijn helaas niet welkom in onze restaurants!

Bavelseparklaan 13, 4817 ZX Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.