Sunday's

Houtmarktpassage 32-36, Breda

5/ 5

In alle zonnebanken bij Sunday’s is de nieuwe Blue D-lite techniek verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een verantwoord bruin kleurtje maar verhoogt ook het vitamine D niveau in het lichaam; gezond zonnen dus! Read more

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Dit kan op termijn ernstige lichamelijke klachten opleveren.

De nieuwe blue D-lite methode van Sunday’s bootst exact dat specifieke blauwe spectrum van de zon na dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange winterperiode, wanneer het vitamine D gehalte in ons lichaam gevaarlijk lage vormen aanneemt, kan blue D-lite daarom een oplossing bieden. Als bijkomend voordeel stimuleert blue D-lite ook de natuurlijke pigmentatie van de huid, wat een natuurlijke en gezonde teint oplevert.

Nooit meer een winterdepressie? Het specifieke blauwe lichtspectrum van blue D-lite heeft ook nog eens een duidelijk positieve invloed op het humeur, gaat vermoeidheid tegen en verbetert het concentratievermogen!

Per zonnebanklijn zijn er verschillende sterktes. Welke zonnebank geschikt is voor jou, hangt af van je huidtype. Maar ook van je recentelijke zonverleden. Net vakantie gevierd in de Caribbean? Dan kun je wel wat hebben, maar na een lange winter moet je juist voorzichtig beginnen; laat je altijd goed adviseren!

Quanta costa? De prijs kan variëren, maar de gemiddelde prijs van een zonbezoek ligt echter rond de €11,-.  

klik voor meer info en wat je mag verwachten op onderstaande link:

https://www.sundays.nl/blog/voor-het-eerst-zonnen-bij-sundays-what-to-expect

Houtmarktpassage 32-36, 4811JW Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.