Blue Monday? Zon je zorgen weg bij Sunday's Breda

Hey you! Heb jij ook last van een Blue Monday dip en wil je je vandaag het liefst verstoppen? Dat is nergens voor nodig, vlucht eventjes weg van deze deprimerende dag en kom zonnen met korting bij Sunday's Breda.

Beat Blue Monday en kom schuilen bij Sunday's!☂ Tot en met 22 januari zon je bij Sunday's tot 20 minuten voor maar €10. De nieuwe blue D-lite methode van Sunday’s bootst exact dat specifieke blauwe spectrum van de zon na dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. 

BEAT BLUE MONDAY EN KOM SCHUILEN BIJ SUNDAY'S!

Vooral in de lange winterperiode, wanneer het vitamine D gehalte in ons lichaam gevaarlijk lage vormen aanneemt, kan blue D-lite daarom een oplossing bieden. Als bijkomend voordeel stimuleert blue D-lite ook de natuurlijke pigmentatie van de huid, wat een natuurlijke en gezonde teint oplevert.

Buiten Blue Monday liever helemaal nooit meer last hebben van een winterdepressie? Het specifieke blauwe lichtspectrum van blue D-lite heeft ook nog eens een duidelijk positieve invloed op het humeur, gaat vermoeidheid tegen en verbetert het concentratievermogen!