Sunday's blijft open tijdens grote renovatie Houtmarktpassage

Binnenkort gaat de grote renovatie van de Houtmarkt passage van start! Verlang jij alweer terug naar de warme temperaturen van de afgelopen periode? Maak je dan geen zorgen! Want zonnestudio Sunday's blijft tijdens de renovatie gewoon geopend.

Sunday's is helemaal klaar voor de toekomst!

Zonnestudio Sunday's gaat uiteindelijk een geheel nieuwe locatie krijgen en zal een XL vestiging gaan worden. Ze willen de service hiermee een upgrade gaan geven. Het is de bedoeling dat mensen nóg sneller geholpen kunnen worden om fijn en relaxt te kunnen zonnen of hun vitamine D een boost kunnen geven.Naast het zonnen komen er ook twee behandel ruimtes waar ondermeer een automatische spray cabine komt te staan voor een ‘instant party tan’. Aan de andere ruimte wordt nog invulling gegeven.  

Door de renovatie van de passage waarin Sunday's is gevestigd zal de studio 35 meter verplaatst gaan worden, waar een grotere en geheel nieuwe studio gebouwd zal worden. Sunday's is helemaal klaar voor de toekomst!

Niet alleen maar meer ruimte maar ook een betere service! Gelegen naast de parkeergarage om het de klanten nóg gemakkelijker te maken.

De verhuizing zal medio november/ december plaats gaan vinden, tot dit moment is Sunday's  gewoon geopend op de huidige locatie en houden zij iedereen via al hun kanalen op de hoogte van de ontwikkelingen.