9x verzorging voor vrouwen in Breda en omgeving

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst laten verwennen? Misschien wil je binnenkort wel een heerlijke pedicure of even bijbruinen onder de zonnebank. Gelukkig zijn er in Breda en omgeving genoeg plekken waar jij jezelf in de watten kunt laten leggen!

make time for yourself

Sunrise

Bij Sunrise in Breda kun je precies dat tintje bruin krijgen dat jij zoekt! Met een hoge hygiënestandaard, de nieuwste apparatuur en opgeleid personeel weet je zeker dat je hier goed zit. Parkeren kan gratis voor de deur.

Sunday's

Voor een goede prijs net wat bruiner worden tijdens de wintermaanden? Dan ga je naar Sunday's in Breda! Er zijn ontzettend veel verschillende zonnebanken dus er zit altijd de juiste tussen voor jouw huidtype. 

VIP Cosmetics

Of je nou je handen, voeten, huid of iets anders wilt laten verzorgen, bij VIP Cosmetics kun je altijd terecht! Hier zorgen ze ervoor dat jij weer tevreden wordt over je volledige lichaam. Ook zijn er enorm veel verzorgingsproducten te koop, zodat jij thuis jezelf ook kunt verzorgen.

Skins Cosmetics

Bij Skins Cosmetics kun je enorm veel producten kopen. Zo kun je hier terecht voor heerlijke parfums, huidverzorging en professionele make-up. De producten zijn van exclusieve merken die maar op enkele plekken in Nederland wordt verkocht. Ook ben je er van harte welkom voor persoonlijk advies. 

Bewaxed

Heb jij haren op plekken waar je ze niet wilt hebben? Bij Bewaxed hebben ze verschillende waxtechnieken waarmee ze hier iets tegen kunnen doen. Het is binnen erg hygiënisch en de standaard hiervoor ligt zeer hoog. Bij Bewaxed ligt de specialisatie bij de Brazilian- en Hollywood Wax

Nuevo beauty

Bij Nuevo Beauty in Breda kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Of het nou gaat om tanden bleken, wenkbrauwen epileren of wimperextensions, het is bij Nuevo Beauty allemaal mogelijk. Kom langs om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bekijken!

MUS&Zo

Even een moment voor jezelf nemen en een heerlijke massage ontvangen is natuurlijk iets wat altijd lekker is. Bij Mus&Zo zijn er verschillende soorten massages en ook massagecursussen. Of je nou een massage neemt als ontspanning of tegen klachten, bij Mus&Zo zit je goed.

Salon BijDehand

Midden in het centrum van Breda vind je Salon BIJDEHAND. Hier wordt je verzekerd van een kwalitatief perfecte behandeling. Met een ruim aanbod aan verschillende behandelingen kun je hier voor van alles terecht. Er wordt uitsluitend met topproducten gewerkt van de merken Alessandro, Pronails en DNA.

Attirance

Attirance is de huidspecialist van Breda. Permanente make-up, littekenreductie, acne behandelingen en nog veel meer valt onder het aanbod bij Attirance. Je bent altijd welkom om langs te komen voor een afspraak of voor meer informatie.