Bewaar 7x je zomerkleurtje met behulp van een zonsessie!

Wil je even lekker ontspannen, een mooi en gezond kleurtje krijgen, je summer tintje behouden of het idee hebben dat je aan het strand aan de Costa Brava ligt? Stap binnen in één van onderstaande studio's zonder afspraak en stap energieker en vrolijker de deur uit! 

Vitamine D, zonlicht, een gezond kleurtje en je lekker voelen!

Sunday's 


Bij zonnebankstudio Sunday's, in de Houtmarktpassage, staat veilig en verantwoord zonnen voorop! Bij je eerste zonbezoek krijg je met behulp van een huidanalyse door het opgeleide consulentes een persoonlijk zonadvies. Uit deze huidanalyse komt welke zonnebank geschikt is voor jouw huidtype. In de cabine krijg je drie verzorgingsproducten; een scrubdoekje, een fresh towel en een aftersun. 

Kom je vitamine D tekort? Sunday's biedt nieuwe bleu D-lite lampen aan die zorgen voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Daarnaast stimuleren de bleu D-lite lampen de natuurlijke pigmentatie van de huid, wat een natuurlijke en gezonde teint oplevert. 

Psssst... ben jij student óf tussen de 18 en 23 jaar? Zon dan tot 20 minuten voor €10.95!
Is het de eerste keer dat je gaat zonnen bij Sunday's? Zon dan voor maar liefst €7,50!

Sunvibe 


Het team van Sunvibe staat klaar om uitgebreid advies en tips te geven voor een veilig en verantwoord zonbezoek. In de cabine ligt er een schoon brilletje klaar en is er een wasbak en handdoek aanwezig.
Sunvibe staat ook wel voor veilig en ontspannen zonnen dankzij de nieuwste banken van Ergoline. 

Momentje voor jezelf 

Sunrise 

Aan de Belcrumweg kan je zonnen bij zonnebankstudio Sunrise. Sunrise heeft veertien cabines met drie verschillende sterktes Ergoline zonnebanken. Met hun opgeleide personeel, de beste service en scherpe tarieven maak je jouw zonbezoek compleet!

Solar

Solar, gelegen aan de Markendaalse weg, heeft Ergoline zonnebanken in de klasse 600 tot en met 1600. Bruinen wordt ontspannend! 

BlueSun

BlueSun is gelegen aan de Groenedijk en is de enige zonnestudio waar je 24 uur toegang hebt! BlueSun biedt zonnebanken aan van Ergoline en heeft ruime cabines met opgeleid personeel. Zon hier voor een lage prijs! 

LOOKING GOOD, FEELING GREAT

La Costa

La Costa is te vinden in de Wilhelminastraat! Zij hebben de nieuwste Ergoline banken waar je 20 minuten kan zonnen met prijzen tussen de €8 en €13.

SummerTan

SummerTan aan de Boschstraat is zeven dagen per week geopend. Zij hebben goede zonnebanken, geven een goed advies en hebben heerlijke producten!