Patisserie Nettur

Sint Annastraat 21, Breda

Sinds begin september 2021 is mijn droom ‘een echte eigen patisserie’ gerealiseerd! Iedere week is de vitrine gevuld met heerlijk gebak, hartige producten, koeken, truffels, macarons en nog veel meer. Ik werk hier iedere week om de lekkerste producten klaar te maken, alles wat ik maak, is vanuit de basis helemaal zelf gemaakt. Read more

Sinds begin september 2021 is mijn droom ‘een echte eigen patisserie’ gerealiseerd! Iedere week is de vitrine gevuld met heerlijk gebak, hartige producten, koeken, truffels, macarons en nog veel meer. Ik werk hier iedere week om de lekkerste producten klaar te maken, alles wat ik maak, is vanuit de basis helemaal zelf gemaakt. Hoge kwaliteit grondstoffen, gebalanceerde recepturen en dus geen overdaad aan suiker, waardoor er ruimte is voor heerlijk romige en fruitige smaken.
Iedere vrijdag & zaterdag krijg ik hulp van mijn vader, hij maakt onder andere het heerlijk verse worstenbrood volgens oud familie recept. Tijdens de feestdagen maakt hij de bekende lubeckerstaven, een ware delicatesse voor bij de koffie bijvoorbeeld. Daarnaast is Stijn sinds kort werkzaam in de patisserie, als stagiair. Momenteel maken wij met zijn 3’en alle bestellingen met veel plezier voor u klaar.

U kunt iedere week van woensdag t/m zaterdag komen zitten en genieten van een gebakje met een koffie of een high tea in de patisserie. Daarnaast staan er altijd tal van producten in de vitrine en producten verpakt klaar om zo mee te kunnen nemen. Wilt u een leuk pakketje als cadeau samenstellen? Dat kan, vraag in de winkel naar de mogelijkheden, passend bij het budget. Wij helpen u graag.

Wil je de patisserie in het echt zien of wil je graag mij aan het werk zien? Wandel dan gerust een keertje binnen, ik vertel je graag meer over mijn passie voor Patisserie!