Patisserie Nettur gaat verhuizen

Patisserie Nettur is nu nog gevestigd in de koffiezaak Brandpunt, maar gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie in de Sint Annastraat! Van patisserie aan huis naar een volledig eigen zaak. Hoe spannend!

Judie, eigenaressen van Patisserie Nettur, heeft sinds kort de sleutel gekregen van het nieuwe pand waar ze haar eigen patisserie gaat opbouwen. De voormalige kleding winkel Ingar in de Sint Annastraat wordt binnenkort helemaal omgebouwd tot een nieuwe patisserie. Ze hoopt eind juli/begin augustus klaar te zijn met verbouwen en haar deuren te openen op de nieuwe locatie. Het is nog even afwachten of er een grote opening mag plaatsvinden in verband met de maatregelen, maar de nieuwe locatie van Patisserie Nettur is een feit!

ik heb er ontzettend veel zin in!

Patisserie Nettur is begonnen vanuit liefde voor bakken in een kleine patisserie aan huis. Sinds vorig jaar zat Patisserie Nettur gevestigd in koffiezaak Brandpunt met een eigen vitrine vol met gebak en een grote werkruimte voor alle machines en bakkunsten.  Nu is het tijd voor een nieuwe stap en ze kan niet wachten!

Houd Facebook en Instagram goed in de gaten over het laatste nieuws over de verbouwing en opening. Benieuwd naar wat voor lekkers Patisserie Nettur verkoopt? Bekijk dan onze heerlijke foodblog.