Nieuw: Patisserie Nettur

Judie van Patisserie Nettur vult wekelijks haar eigen vitrine bij winkel en horeca zaak Brandpunt in het centrum van Breda. Ze begon in haar eigen keuken thuis en heeft nu haar eigen patisserie genaamd Nettur.


Patisserie Nettur is ontstaan vanuit een grote passie voor bakken. Het bakken zit al generaties lang in de familie. Familie bedrijf en oude bakkerij Rutten, die vroeger erg bekend was in de Heuvel in Tilburg wilde zijn naam niet verloren laten gaan. Daarom heeft Judie deze overgenomen, maar hier wel haar eigen draai aan gegeven. Rutten spelt namelijk omgekeerd Nettur! 

Ze begon haar eigen patisserie vanuit huis. Met 8 vierkante meter had ze haar eigen bakkerij aan huis. Vanuit hier is ze doorgegroeid en maakt ze nu gebak voor winkel en horeca zaak Brandpunt in het centrum van Breda. Hier maakt ze de lekkerste gebakjes, taarten en andere lekkernijen. Ook kun je bij Patisserie Nettur terecht voor gebak op maat of een workshop in het maken van bijvoorbeeld tartelettes.

Heb je ook lekkere trek gekregen en ben je nieuwsgierig geworden naar de gebakjes? Loop gewoon een keer langs, of volg haar op Instagram of Facebook.