Lunchroom Canella

Lunchroom Canella, 't Sas 10, Breda

5/ 5

Lunchroom Canella is The Place To Be als u op zoekt bent naar de ultieme smaakbeleving. In hartje Breda, binnen de poorten van 't Sas waant u zich in een oase van luxe en rust en zullen wij zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Read more

Lunchroom Canella is The Place To Be als u op zoekt bent naar de ultieme smaakbeleving. In hartje Breda, binnen de poorten van 't Sas waant u zich in een oase van luxe en rust en zullen wij zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Wat dacht u van een uitgebreide lunch, een gezellige high tea of wines and bites met vrienden of vriendinnen, een lekker ontbijt voor de vroege vogels of gewoon een kopje koffie of thee met een heerlijk taartje of cakeje?

Maar ook voor een mooi glas wijn of een lekker koud biertje van de tap bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk mag dan de borrelplank niet ontbreken.

Lunchroom Canella, 't Sas 10, 4811WC Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.