12x genieten van een high tea in Breda!

Smelt jij ook al weg bij het idee dat heel de tafel vol lekkers staat? Een high choc of de traditionele high tea? Er is genoeg te vinden in Breda! Wij hebben een selectie gemaakt, waar je kan genieten van een high tea samen met je familie of vriendinnen! 

come, let us have some tea and talk about happy things!

Lunchroom Canella


Lunchroom Canella is 'thé place to be' als je op zoek bent naar een ultieme smaakbeleving. In hartje Breda, binnen de poorten van 't Sas vind je luxe en rust en Lunchroom Canella zal ervoor zorgen dat er niks ontbreekt. Ze bieden naast een gezellige High Tea ook een uitgebreide lunch, high wines en bites aan. Leuk om met je vriendinnen heen te gaan! 

A cup of cake 


Welkom in de allerzoetste cupcake boetiek van Nederland! A Cup of Cake helpt de grootste ‘sugar-addicts’ van Breda dagelijks aan hun portie zoetigheid! Met super verse cupcakes en andere pastries, zoals brownies en muffins, wordt kiezen een hele opgave. 

Loop eens binnen voor een overheerlijke high tea! 

It's always tea time

Dickens & Jones

Dickens & Jones roept nostalgische herinneringen op aan het rijke Engels leven door de traditionele high tea nieuw leven in te blazen. Je kent het plaatje: keurig gedekte tafel, klassiek servies en geurende thee. Decadent? Absoluut niet! Tussen 14:00 en 17:00 uur 's middags is het in een van de sfeervolle huiskamers bij Dickens & Jones ouderwets genieten! 

Barista Cafe

Bij Barista Cafe betekent een high tea uitgebreid tafelen onder het genot van zoete en hartige lekkernijen. Je krijgt een selectie van hun huisgemaakte taarten en sandwiches geserveerd met een ruim aanbod soorten thee en een glas verse jus d'orange. Hmm, klinkt dit niet lekker?!

De Saeck

Bij De Saeck kan er genoten worden van een high tea met chocolade muffins, huisgemaakte scones, mascarpone fruitcoulis en andere kleine zoetige en hartige lekkernijen.  

but first... tea! 

De Colonie


Met familie, vrienden of zakenrelaties kan je bij De Colonie genieten van een uitgebreide High Tea. De Colonie serveert onder andere; originele Engelse scones, brownies, sandwiches en verschillende theesoorten. De koloniale inrichting met glas in lood, oude schilderijen en authentieke stukken uit vervlogen tijden, geven een gezellige en ongedwongen sfeer. 

Brasserie Villa Nova

Bij Brasserie Villa Nova in het centrum van Breda is álles mogelijk, zo ook een High Tea! Geniet van verschillende soorten belegde sandwiches, muffins, scones, vers fruit en rauwkost met kruidendip. 

Charelli

Ontdek bij Charelli hun verrassende high tea en geniet van deze heerlijke Engelse traditie. Deze exclusieve high tea wordt geserveerd in de tuin of in het restaurant. Kom lekker ontspannen met familie of vrienden. 

Coffee & Cream

Wil je uitgebreid genieten van heerlijke hapjes en meer dan een dozijn aan theesoorten? Dan ben je bij Coffee & Cream op het juiste adres! De high tea bestaat uit zes gangen huisgemaakte versnaperingen. Hartige en zoete gerechtjes vinden hun weg naar de oud Engels aangeklede tafel voor een twee uur durende smaakbeleving. 

COFFEELICIOUS

Bij Coffeelicious kan je genieten van een heerlijke high tea, die je ook kan beginnen met een glaasje bruisende prosecco. En als het goed weer is, kan de high tea buiten plaatsvinden! 

get this partea started!

'T STIEF KWARTIERKE

Bij 't Stief Kwartierke in de Halstraat wordt de theepot continue gevuld! Bij de high tea krijg je ook ijs, bonbons en een mouse! Maakt dat het niet helemaal af? 

BANKETBAKKERIJ-TEAROOM H. VAN HAAREN


Bij Banketbakkerij-tearoom H. van Haaren kan je terecht voor lekkere thee met gebak, bonbons en taarten. Alles is vers en de smaak van ieder seizoen komt terug in hun specialiteiten.