Beleef Breda

't Sas 8, Breda

BeleefBreda is al jaren de échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. In 2007 begonnen we met het verhuren van kano’s en tegenwoordig bieden we meer dan 140 verschillende activiteiten aan. Per jaar laten we meer dan 35.000 mensen van Breda genieten en ze stellen het op prijs, we krijgen gemiddeld een eindcijfer van boven de 8.4! Van een klein aantal kano’s naar marktleider in Breda; onderweg is BeleefBreda haar ziel niet verloren. Read more

BeleefBreda is al jaren de échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. In 2007 begonnen we met het verhuren van kano’s en tegenwoordig bieden we meer dan 140 verschillende activiteiten aan. Per jaar laten we meer dan 35.000 mensen van Breda genieten en ze stellen het op prijs, we krijgen gemiddeld een eindcijfer van boven de 8.4! Van een klein aantal kano’s naar marktleider in Breda; onderweg is BeleefBreda haar ziel niet verloren.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.