Tags: Thank god it's friday, hockey , Live voetbal, pinchos, zonnig, Foodfestival, breda smult

Thank God It's Friday!

Het is weer vrijdag en dat betekent aftellen tot het weekend! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten de komende dagen. In dit artikel hebben we 5 evenementen van dit weekend in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

Hey Friday! 

Foodfestival Breda Smult 

We beginnen het weekend goed met foodfestival Breda Smult! In Brabantpark bij het park achter de Poelewei aan de Monseigneur Leijtenstraat staan het hele weekend kraampjes, zijn live optredens van Bredase band en kun je terecht voor een hapje en drankje bij een van de vele foodtrucks. Het festival is gratis toegankelijk en start vrijdag 18 augustus om 16.00 uur. Zaterdag kun je van 12.00 uur tot 23.00 uur terecht en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur! Smullen en swingen bij Breda Smult dus! 


Super Sábado Holiday Special bij Pinchosbar Vemut 

Ben je terug van vakantie en wil je nog even nagenieten van je 'holiday vibe'. Kom dan zaterdag 19 augusuts naar Super Sábado en neem je beste vakantieverhalen mee. 
Tijdens Super Sábado pakt Vermut extra uit met de pinchos!
De bar staat dan van boven tot onder vol met heel veel lekkere pinchos. Warm, koud, zoet, hartig, groot, klein, kortom alles wat je hongerige hartje maar begeert. Dat in combinatie met een heerlijk Spaans biertje of wijntje en uiteraard goed gezelschap staat garant voor het perfecte begin van jouw zaterdagavond. 


Eerste thuiswedstrijd nieuwe seizoen NAC Breda

De eerste thuiswedstrijd van NAC tijdens dit nieuwe seizoen is meteen een kraker! Provinciegenoot PSV komt op bezoek in het Rat Verleghstadion. Liefhebbers die niet in het bezit zijn van een kaartje kunnen terecht bij Dok 19 en Sportsbar Old Dutch om de wedstrijd op schermen te bekijken! 

Derby van de Bredase hockeywereld - Volvo Breda Cup  

Ook voor de liefhebbers van hockey is er dit weekend genoeg te doen. Volvo Breda Cup is de kampioenstrofee binnen de Bredase hockeywereld. De eerste dames- en herenteams van BNMHC zwart-wit, BHV Push en BH&BC Breda strijden tegen elkaar op de velden van zwart-wit aan de Galderseweg. De Volvo Breda Cup wedstrijden starten om 11.30, na de officiële aftrap om 11.00 uur. Naast de wedstrijden wordt gezorgd voor entertainment en clinics voor de kinderen. 


Zonnig - Strand Binnen  

Op zondag van 16.00 tot 23.00 uur sluit je het weekend af bij Strand Binnen tijdens Zonnig. Gezellig genieten van een drankje, muziek, food en terras tijdens dit gratis toegankelijke evenement. De minimum leeftijd is 18 en de deuren sluiten om 22.00 uur.