Tags: Vermut, pinchos, pinchosbar vermut, jubileum, Oranje Zuid

1-jarig jubileum Pinchosbar Vermut

Afgelopen zaterdag vierde Pinchosbar Vermut haar 1-jarig bestaan aan de Koninginnestraat in Breda. Eigenares Charety van Uytrecht organiseerde een leuk evenement met live muziek, DJ's, heel veel pinchos en uiteraard Spaanse drankjes. Ook wij werden uitgenodigd het evenement bij te wonen. 

De viering startte in de middag met Spaanse live muziek op het gezellig terras. Toen we arriveerden was het al gezellig druk met veel bewoners uit de wijk Zandberg. 

Om 17:00 uur ging het Super Sábado concept van start: de bar staat dan helemaal vol met honderden pincho's. Je mag dan zelf pakken wat je wilt en rekent achteraf de stokjes af (1, 2 of 3 euro per stuk). 

Met de warme pinchos werd ook regelmatig rondgelopen. Erg handig als je dat fijne plekje op het terras niet wil opgeven ;)

Rond 19:00 uur ging het feest van start. DJ's Boris Smith en Jahzury kwamen draaien en zelfs Dannic bracht even een bezoekje. 

Door de grote opkomst en vooral de leuke sfeer was het 1-jarig bestaan een groot succes te noemen. Eigenares Charety van Uytrecht kijkt dan ook zeer tevreden terug op deze dag. "Ik wil iedereen bedanken die erbij was en ons in het afgelopen jaar heeft bezocht."