Experienceblog: Een kleurrijke ervaring bij L’odor.

Voor een uniek cadeau moet je bij L'odor zijn; een cadeauwinkel met artikelen gebaseerd op gifts & jewels. De sfeervolle winkel is gevestigd aan de Bisschopsmolenstraat 71 in Etten-Leur. Wij werden uitgenodigd om kennis te maken met TapParfum en de producten van JANZEN.


De zaak oogt aan de buitenkant chic met witte buitenmuren en zwarte luifels. Binnen is het gezellig: een mooie zaak waar veel te zien is zoals sieraden, verzorgingsproducten en parfums. Een heerlijke winkel om goed de tijd te nemen om rond te snuffelen. De vele vrolijke en kleurrijke flessen vallen gelijk op als je binnen komt.

Marijke vertelt met trots dat ze één van de 260 TapParfum punten is die in Nederland gevestigd zijn, waar je terecht kan om een flesje of tasverstuiver te laten hervullen met je favoriete geur. In haar winkel L’odor worden de 220 best verkochte parfums aangeboden.

De glazen tube die je makkelijk in en uit de TapParfum Spray schuift als een lipstick heeft een inhoud van 10 ml. Je kunt de parfum-spray ook als cadeau geven. De houder wordt dan verpakt in een doosje met een lege tube zodat de ontvanger deze tube met eigen parfum wens kan laten vullen. Een originele manier om op deze manier een geurtje als cadeau aan te bieden.

TapParfum is betaalbaar voor iedereen. Als de tube leeg is kun je deze weer laten vullen en krijg je direct €2,50 korting. Hoe duurzaam is dat? Daarnaast is Tapparfum extra toegankelijk omdat de focus ligt op de inhoud (de parfum) en niet op de vorm van het flesje, branding of andere randzaken. En dat merk je aan de prijs.

Als je eens wat anders wilt qua geur kan je ook aan de hand van geurnoten (bv jasmijn) een goed advies krijgen. Marijke laat zien dat ze werkt met een computer systeem wat ondersteunend werkt aan de persoonlijke wensen. Op deze manier hoef je niet altijd naar een bepaald merk te vragen maar kan je ook een geur kiezen zoals een bloem of kruid.

JANZEN-producten vertellen je een verhaal aan de hand van geuren van reizen over de hele wereld. De unieke formules en verschillende pure ingrediënten, maken de producten van JANZEN een onmisbaar element in elk huis. Van douchegel voor mannen en vrouwen tot aan geurstokjes voor in huis, alles is wel te vinden bij L’odor .

Later vertelt Marijke ons dat Janzen-producten, Chantal Janzen heeft benadert om een aparte geurlijn in de markt te zetten. Dit is uiteindelijk tot een succesformule gekomen tussen Janzen en &C waar Chantal Janzen het gezicht van is. Verwennerij puur sang. Ben je op zoek naar een bijzonder en betaalbaar cadeau, stap dan zeker even binnen bij L’odor. Ze zijn iedere dinsdag t/m vrijdag open van 13:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.