Opening Van Gils aan de Wilhelminastraat

Op donderdag 1 september a.s. heeft Van Gils Fashion haar deuren van de nieuwe Brandstore aan de Wilheminastraat 8 in Breda geopend. De officiële openingsceremonie volgt precies een week later, met medewerking van onder andere DJ Dannic waarmee Van Gils een strategische samenwerking is aan gegaan. 

Voor de introductie van de nieuwe store heeft van Gils een campagne uitgewerkt met het Bredaase Super Rebel.com.  De prikkelende beelden, geschoten door de bekende mode en lifestyle fotograaf Gaby Fling, leggen de nadruk op de nieuwe winkel. Daarnaast worden in de campagne op ludieke wijze de high performance suits van deze pakken specialist uit Breda onder de aandacht gebracht.

Tijdens het openingsfeest op 8 september zal onder andere stil worden gestaan bij de partnerships van Van Gils met NAC en DJ Dannic.

Over Van Gils Fashion
Van Gils Fashion is internationaal opererende en toonaangevende speler op het gebied van formal en smart casual mannenmode. Het merk heeft een rijke heritage en historie, maar is tegelijkertijd modern en hedendaags. De collecties onderscheiden zich in modiciteit, kwaliteit en pasvorm. Middels een omni-channel marktbenadering is de strategie gericht op sterke groei in zowel binnen- als buitenland.