Opening Anne & Max aan de Wilhelminastraat in Breda

Na een ingrijpende verbouwing heeft Anne & Max vandaag voor het eerst haar deuren geopend aan de Wilhelminastraat in Breda. Vrijdag werd de zaak officieel geopend voor genodigden en mochten ook wij voor het eerst een kijkje nemen. Na een mooie speech van de twee eigenaren werd er geproost op het succes van dit nieuwe horecabedrijf. Je kunt hier vanaf nu terecht voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. 

Breda is de 15e vestiging van de snelgroeiende keten en misschien wel de mooiste. Het pand is langwerpig, met verschillende niveau's en een grote aanbouw met binnentuin aan de achterkant. In het midden van de zaak is een open keuken en heb je zicht op de nieuwe winkel van Skins Cosemtics (nog in aanbouw). 

Het achterste gedeetle van de zaak is nieuw aangebouwd en heeft zicht op de mooie binnentuin. Tevens is hier een doorgang naar de winkels van Skins. 

De zaak is sfeervol ingericht met verschillende tafeltjes, maar ook luxe fauteuils en zelfs een open haard. De binnentuin is ook ruim, een mooie oase om de drukte te ontsnappen. 

Ben je benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje of bekijk binnenkort onze fotoserie van het interieur!