Opening The Boathouse aan de haven van Breda

Onlangs maakten we bekend dat restaurant Sultan is overgenomen door Enes Gulen. De zaak wordt in de komende maanden verbouwd tot een trendy restaurant met cocktailbar. Vandaag mogen we de naam bekend maken en alvast een sneak preview geven. The Boathouse zal naar verwachting in april haar deuren openen aan de haven in Breda!

Bovenstaand moodboard geeft een goede impressie van hoe The Boathouse er straks uit gaat zien. Het restaurant moet een luxe en moderne uitstraling krijgen met verschillende hoeken en stijlen. Over het algemeen wordt er veel gebruik gemaakt van fluweel, hout, staal en veel planten. Daarnaast komen er verschillende muurschilderingen om de zaak een extra insta-waardig karakter te geven. 

De cocktailbar op de eerste etage wordt ook volledig verbouwd tot een trendy hotspot voor 25plussers. Onderstaande foto geeft de huidige situatie weer. Hoe deze etage verbouwd gaat worden houden we nog even geheim. 

The Boathouse krijgt ook een enorm terras met uitzicht op de haven van Breda. Ook aan het terras wordt veel aandacht besteed; zo komen er verschillende tafels (hoog en laag) en een aantal lounge bankjes. Onderstaande afbeelding geeft weer hoe het terras eruit gaat zien. 

Volg The Boathouse via Instagram of Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen! Zoek je nog een baan? Solliciteer dan via info@theboathousebreda.nl