De tofste schoenen voor de allerkleinsten

Zoek je nog mooie meidenlaarsjes met sterren, een metallic veter-boot voor de feestdagen of kan jouw zoon nog wel een paar stevige leren boots of stoere sneakers gebruiken? Shoesme heeft voor ieder kind de perfecte schoen, voor kerst, oudjaar of gewoon ... iedere dag! 

win één paar schoenen naar keuze! Check onze Facebook-pagina voor de actie...

Shoesme Brandstore is sinds een paar maanden gevestigd in Breda. Ze hebben de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Mist jouw dochtertje nog dé perfecte laarsjes voor onder haar feestjurk of ben je nog opzoek naar stoere jongens sneakers? De collectie van Shoesme is perfect! 


Je kunt bij Shoesme terecht voor makkelijke babyschoentjes, loopschoenen voor peuters tot aan stoere sneakers en laarzen voor schoolgaande kinderen. De schoenen van Shoesme zijn handgemaakt van de beste kwaliteit materialen, waarmee ze het beste zijn voor de ontwikkeling van kindervoeten. 

DE HIPSTE, TOFSTE SCHOENEN VOOR DE FEESTDAGEN 


Kerstcadeau-tip: je kunt de eerste schoentjes nog specialer maken door op de binnenzool een naam te laten drukken! Op deze manier wordt het nog leuker de schoentjes te bewaren en het is lekker makkelijk op het kinderdagverblijf ;) Je bestelt ze op Shoesme.nl.