Experienceblog: Bikini's en meer bij Livera (Breda Centrum)

Livera bestaat dit jaar alweer 50 jaar! En dat is niet het enige. Precies nu de temperaturen het weer toe beginnen te laten, hangt de winkel aan de Lange Brugstraat weer vol met de meest prachtige bikini's, badpakken, tankini's, zwempakken en andere badmode. Omdat ik eerder een zeer prettige winkelervaring heb opgedaan tijdens mijn zoektocht naar het perfecte lingeriesetje, besloot ik wederom op jacht te gaan. En ik kan je alvast verklappen... ik ben wederom geslaagd! 

Wie zich mooi voelt, straalt dat uit

Laten we beginnen met het feit dat Livera voor iedere vrouw wat te bieden heeft. Of je nou op zoek bent naar een stijlvolle bikini, een bad- of zwempak of juist een prachtige tankini, je vindt het in de ruime winkel in hartje centum. "Wie zich mooi voelt, straalt dat uit", is waar Livera voor staat. Lekker zelf rondneuzen of voorzien worden van uitgebreid advies, alles is hier modelijk. Livera verkoopt badmode van merken als Livera, Chantelle, Beachlife, Femilet, Sunflair, Tweka en Esprit.

Deze maanden staan voor Livera in het teken van het 50-jarig jubileum. En dit wordt voornamelijk gevierd met alle klanten. Want als Livera iets belangrijk vindt, zijn het wel de klanten! Zo ligt er een gouden loper uitgestrekt en krijgt iedere klant een prachtige body-glitter in spray-vorm of een handige wetbag cadeau bij een aankoop vanaf €50 (op = op). 

De winkel is, zoals ik gewend ben, weer prachtig ingericht en straalt een hoop warmte uit. Naast de enorme collectie aan lingerie, biedt Livera momenteel een eindeloze keuze aan badmode. José (shopmanager Livera Breda Centrum) vertelt me dat Livera de grootste is in badmode. En dat is te zien. Bikini's in alle kleuren en patronen die ik me kan bedenken en badpakken in alle modellen en maten. Wauw! Waar te beginnen?

Ik spreek mijn wensen en voorkeuren uit. Aan de hand daarvan zoekt José een aantal verschillende bikini's voor me uit. We beginnen met de bikini waar mijn oog het eerst op viel. De bikini bestaat uit een schattige top met rouches langs de schouders en voorgevormde cups en heeft een beugel voor nét dat beetje extra ondersteuning. De bikini is taupe-kleurig, heeft een lichte glans en is te koop tot en met cup E. 

De tweede bikini die José me laat passen is van het eigen merk Livera. De set bestaat uit een push-up halter bikini top , wederom voorzien van een beugel. Door het push-up effect dat deze top creëert, leg je extra accent op je décolleté. Ideaal voor vrouwen die niet gezegend zijn met een volle boezem. Zowel de top, als het broekje zijn voorzien wat schattige, kleine, gouden accenten die het geheel helemaal afmaken.

Bij de push-up bikini verkoopt Livera een bijpassend jurkje en strandtas. Hiermee maak je je look helemaal af. De stof van het jurkje is heerlijk luchtig. Ik waan mezelf al op het strand, tussen de palmbomen terwijl ik geniet van het heerlijke briesje... ;-)

Met de volgende bikini slaan we een andere weg in. Ik pas een bikini van het prachtige en wat duurdere merk Chantelle. De bikini is voorzien van een mooie print en heeft een voorgevormde bikini top met beugel van uit de lijn Eclipse. De cups zijn gemaakt van memory foam, wat als eigenschap heeft, zich door lichaamswarmte aan te passen aan de vorm van de borst. Hierdoor voelt deze super comfortabel aan. Voor een bikini als deze betaal je net wat meer, maar dan heb je ook iets. 

Door naar de volgende. Weer iets heel anders! Bij deze bikini zien we de rouches weer terugkomen. En dat zal niet de laatste keer zijn. Rouches zijn namelijk helemaal HOT dit jaar! Ze geven de bikini nét een beetje extra speelsheid. Ik hou ervan. Deze variant is zowel met bandjes, als strapless te dragen. 

Zowel het broekje als de top zitten comfortabel. Dit keer is er geen beugel verwerkt in het topje. Maar alsnog biedt deze bikini van Livera meer dan genoeg steun voor mij.

De vijfde bikini die ik pas is een bikini om de show mee te stelen. De gouden glitters die verwerkt zitten in de prachtige stof zorgen ervoor dat je met deze set echt op zult vallen. Naast dit halter-model, verkoopt Livera ook nog een bandeau top en een soft-cup badpak van deze lijn. Zoals ik al zei; Livera biedt voor iedere vrouw wat wils!

De laatste bikini die ik pas, is wederom prachtig. En niet alleen vanwege de vrolijke kleuren. Mijn look wordt namelijk nog vrolijker nadat José mij een bijpassende short én haarband aangeeft! Als je nog geen lach op je gezicht had, krijg je die wel na het aantrekken van deze set! Vrolijker dan dit gaan we vandaag niet worden.

Na de bikini's is het tijd voor een aantal badpakken. We beginnen met een hip badpak, wederom van het eigen merk Livera. Het badpak heeft een leuk patroontje en gekruiste bandjes op zowel de rug, als aan de linker zijkant. Dit geeft een leuk effect en maken van dit badpak een echte eyecatcher.

Bij het volgende badpak zien we wederom de rouches terug. Dit keer niet op de schouders, maar op de borst. Het badpak heeft een prachtige smaragd groene kleur en zit als gegoten. Mijn gezicht spreekt boekdelen... toch!?

Na al dat passen ben ik toch ook wel benieuwd naar een van de tankini's. Omdat ik zo te spreken was over de gestreepte bikini die ik eerder paste, besluit ik hiervan deze variant te passen. Een tankini is ideaal voor mensen die hun buik willen bedekken, maar deze tijdens het zonnen toch mee wil laten bruinen. Je rolt het bovenstukje gemakkelijk op!

Wist je dat er een degelijk verschil zit tussen een badpak en een zwempak? Nee? Ik wist dat voor vandaag ook niet. Ik pas hier een chloor-bestendig zwempak van het merk Femilet. Deze is ideaal voor de fanatieke zwemmer onder ons. Het zwempak is voorzien van soft cups en de de voorkant is verstevigd waardoor het badpak stevig aansluit rond het lichaam.

Het laatste, maar zeker niet het minste badpak is zeer elegant dankzij de asymmetrische bovenkant. Het badpak is van het merk Esprit en bestaat uit een elastische materiaalmix met een leuk zigzag-patroon. De gewatteerde, beugelloze cups met voering bieden voor mij voldoende steun. En een mooie, zwarte bikini of badpak is altijd goed!

Als laatste kom ik een leuke playsuit tegen in de winkel die ik maar al te graag aantrek. De bovenkant van de playsuit is zwart-wit gestreept en aan de onderkant loopt de stof over in vrolijke en tropische kleuren. Deze neem ik mee!

Ik ben wederom, en zoals verwacht, goed geslaagd bij Livera! Ik krijg zo'n prachtige body-glitter cadeau bij mijn aankoop en daarnaast word ik verrast met een rosé gouden bikinibag. Wat ben ik verwend! Ben jij nou ook op zoek naar jouw perfecte bikini-setje, bad- of zwempak? Loop dan zeker binnen bij Livera en laat je adviseren en verrassen!