Experienceblog: Min 25 kilo dankzij NewFysic

Met knikkende knieën sta ik op de weegschaal. De afgelopen twee weken flitsen door mijn hoofd. De vakantie naar Lefkas waar ik genoten heb van lokale lekkernijen. De etentjes die ik had. De verjaardag. Lunchen met vriendinnen. De NewFysic recepten die ik maakte; Panna cotta, slanke appelflappen, pizza… Ik wil me al verontschuldigen bij Ineke, mijn coach, en mompel zoiets als ‘volgende keer beter’. Ze kijkt me aan en zegt “Joh, waar maak jij je weer druk om. Er is gewoon weer 1,4 kilo af”. Dat brengt de teller op min 25,5 kilo! Ik kan het bijna niet geloven. Samen maken we een klein vreugdedansje. Lang leve afvallen. Lang leve NewFysic. En lang leve de nieuwe blije ik.

Af en toe cheaten? Met No Regret* kan dit zorgeloos

Wat vooraf ging
Al wil ik nog zo graag, ik krijg de beruchte knop maar niet gevonden. Overgewicht wordt iets dat bij mij hoort, iets dat ik maar accepteer. Het resultaat van een Bourgondische levensstijl die lastig is op te geven. Een zware last die ik letterlijk en figuurlijk moet dragen. Mijn lot? Tot NewFysic per toeval op mijn pad komt. Op 1 april stap ik het filiaal aan de Ginnekenweg in Breda binnen en dat is het begin van mijn nieuwe leven. Mijn coach Ineke gelooft meteen in mij. En dat is precies wat ik nodig heb want dat had ik zelf al lang niet meer. Zij leert mij uit oude patronen te stappen en mezelf nieuwe, betere, aan te leren. En die neem ik mee voor de rest van mijn leven. 


Vrijheid
Ik volg de voedingsadviezen trouw op en merk al snel dat de kilo’s eraf vliegen. Na twee maanden ben ik 10 kilo lichter en ontvang de eerste complimenten uit mijn omgeving. Sinds ik het programma volg geniet ik gewoon volop van etentjes en vakanties. Van weekendjes weg. Ik maak bij elke gelegenheid de juiste keuze: mezelf. Ik weet nu dat ik de mooiste gerechten bij de voorgerechten vind. Dat ik de friet en het mandje brood niet mis. Dat 1 wijntje net zo lekker is als 3 en dat gezelligheid niet afhangt van wat en hoeveel ik eet of drink. Dat ik het propvolle gevoel dat ik vaak had totaal niet mis. Dat je lekker kunt koken zonder volvette room en kaas. De aanvullende supplementen op natuurlijke basis zorgen er voor dat ik me krachtig blijf voelen. Af en toe cheaten? Met No Regret* kan dit zorgeloos. Door de voedzame maaltijden en dagelijkse tussendoortjes heb ik amper honger. Maar het mooiste van het programma is de vrijheid. Ik eet waar ik zin in heb die dag en tel geen calorieën of punten. Het boodschappenboekje is mijn leidraad. NewFysic is geen dieet, het is mijn gids voor een gezonder leven.


Bereik je doel 
Ik krijg weleens de vraag of NewFysic duur is. De laatste tijd best wel. Ik shop me namelijk suf aan kleding in maatje 40/42 en het is fantastisch! Winkelen, ik vond er nooit iets aan. Leuke kleding zat niet lekker, stond me niet en passen vond ik maar een confronterende bezigheid die ik liever vermeed. Maar nu? Het aanschaffen van een hele nieuwe garderobe is mijn hobby geworden! Eindelijk zie ik er nu uit zoals ik me altijd al voelde: een moderne vlotte vrouw. Fitter, slanker en gelukkiger. Jonger ook. Ik doe weer mee, verberg me niet meer en heb er zin in! Dat is onbetaalbaar. Nog 4,5 kilo en dan heb ik mijn doel bereikt. Wat is het snel gegaan. Wat is het een interessante reis geweest. Ja, ik baalde soms als ik ‘nee’ moest zeggen tegen alle verleidingen die voorbij kwamen. Maar ik wist waar ik het voor deed en het was het allemaal waard. Ik heb iedereen, en vooral mezelf verbaasd. Ik kan dit gewoon. Sterker nog, jij kan het ook!

*No Regret: De unieke samenstelling van deze supplementen zorgt ervoor dat je, in situaties waarbij er niet de mogelijkheid is volgens het persoonlijk voedingsplan te eten of te drinken, niet aankomt.