De meest luxueuze skybox is klaar voor rentree NAC Breda in de Eredivisie

De meest luxueuze skybox van Nederland is klaar voor de rentree van NAC Breda in de Eredivisie. De Gold Bar by House of Pertijs is dit seizoen verdubbeld in oppervlakte. Twee keer zoveel sponsoren die vanuit deze unieke skybox NAC Breda op het hoogste niveau gaan ondersteunen.

Meer goudgeel in het rat verlegh stadion


Paul Pertijs is al vele jaren supporter van NAC en wilde in 2013 een positieve bijdrage leveren toen de club het zwaar had. Paul bedacht samen met Superrebel de Gold Bar. Een luxueuze skybox waar collega-ondernemers gezamenlijk NAC Breda konden ondersteunen. Inmiddels is de Gold Bar uitgegroeid tot een begrip. Met een programma item op tv zender PowNed en als finalist van de verkiezing ‘beste skybox van Nederland’ haalde de Gold Bar landelijke publiciteit.

Al voordat NAC in het afgelopen seizoen promoveerde had Pertijs bijgetekend voor een nieuw seizoen. Toen bleek dat de aanliggende box vrij kwam, besloot Paul om samen met zijn partners de Gold Bar uit te breiden met deze ruimte. De Gold Bar heeft nu 42 zit- en 20 staplaatsen. 

Paul Pertijs: “De Gold Bar is een heerlijke plek in het stadion waar we een mooie club NAC fans om ons heen hebben verzameld. De wedstrijden van NAC zijn altijd al een belevenis maar vanuit deze skybox is het echt een heerlijke avond uit. Ik zie erg uit naar komend seizoen. Wedstrijden op het hoogste niveau en een prachtige groep enthousiaste NAC fans.”

Justin Goetzee: “We merken een enorme toename in de belangstelling van ondernemers om partner te worden bij NAC. De promotie naar de Eredivisie heeft daar natuurlijk alles mee te maken. We waren al het grootste business platform in de regio en worden alleen nog maar groter. We zijn daar heel trots op. De verdubbeling van de Gold Bar, een pareltje in ons stadion, is een prachtig bewijs daarvan. Het feit dat Paul dit ook gedaan zou hebben als we nog in de Jupiler League zouden spelen, maakt zijn partnership extra bijzonder. We zijn blij met zijn ondernemerschap en steun aan onze club.”