Tags: Mevrouw Janssen , De Broodbakkers, Oranje Zuid, Ginnekenweg

Een kijkje bij De Broodbakkers & Mevrouw Janssen

De oplettende voorbijganger heeft het wellicht al opgemerkt... Bij Mevrouw Janssen aan de Ginnekenweg is deze zomer flink verbouwd! Op de etalageruit is nu niet alleen de naam van Mevrouw Janssen te zien maar ook die van de Broodbakkers! Hoe zit dat nu precies? Wij brachten een bezoek aan dit sfeervolle zaakje in Oranje Zuid en spraken Gerda, eigenaresse van Mevrouw Janssen. 

Een mooie combinatie; De Broodbakkers en mevrouw janssen samen onder één dak!


Na ruim 30 jaar werd het pand, waarin de fijne lifestyle winkel van Mevrouw Janssen gevestigd is, verbouwd. De eerste weken van augustus werd samen met De Broodbakkers gewerkt aan een nieuwe invulling van het pand aan de Ginnekenweg. De Broodbakkers is een concept uit Bergen op Zoom. Ze bakken dagelijks vers desembrood met eerlijke ingrediënten. Daarnaast vind je ook patisserie, worstenbrood en eierkoeken in het assortiment. 16 augustus opende ze ook een vestiging in Breda, in het pand waar Mevrouw Janssen eerst alleen zat. Nu vormen de beiden bedrijven samen een totaal concept met voor ieder wat wils, onder één dak!

Naast de leuke lifestyle winkel van Mevrouw Janssen, waar je altijd al terecht kon voor o.a. verf, manden, Portugees glas, woon- en tuinaccessoires, kunst en cadeauartikelen kun je hier nu ook heerlijk desembrood halen in de bakkerij, genieten van een kopje koffie met gebak of kun je lunchen met collega's of vriendinnen in de sfeervolle binnentuin. 

Bakker, lunchroom, (cadeau)winkel, kunstexposities en workshops! 

Gerda vertelt ons bovendien dat er regelmatig leuke workshops georganiseerd worden door verschillende kunstenaars. Achterin de binnentuin zien we dan ook dat er diverse kunstwerken tentoongesteld zijn. "We hebben steeds wisselende exposities van Bredase kunstenaars", vertelt ze verder. 

Vrijdag 28 september is er weer een workshop en er zijn nog een aantal plekken vrij!