Tags: Entree, Award, Old Dutch, Beers & Barrels, best hospitality concept,

Bredaase horecazaken genomineerd voor Entree Awards 2017

Jaarlijks organiseert horeca-vakblad Entree de Entree Awards, de meest prestigieuze horecaprijzen van Nederland. De 55 meest onderscheidende horecazaken die het afgelopen jaar zijn gerestyled of geopend worden beoordeeld door 10 hospitalityprofessionals. In 13 categorieën worden awards uitgereikt aan ondernemers, bedrijven en de beste bartender van Nederland. Met trots kunnen wij zeggen dat twee prachtzaken uit Breda genomineerd zijn voor een Entree Award.

OLD DUTCH SPORTS BAR & RESTAURANT  EN BEERS & BARRELS BREDA GENOMINEERD VOOR ENTREE AWARDS 

Old Dutch Sports Bar & Restaurant is genomineerd in de categorie Best Hospitality Concept. De Sportsbar opende begin zomer en sinds afgelopen maandag kan er ook gegeten worden in het restaurant. Dat de zaak genomineerd is voor een Entree Award vinden wij niet zo gek, Old Dutch is een toonaangevende zaak met een ijzersterk concept dat overal in doorgevoerd is. Van herkenbare geluidsfragmenten die door de hal galmen tot oude attributen. 

SPORT LEEFT BIJ OLD DUTCH 

In een skybox kunnen gasten in intieme sfeer sport kijken aan hun eigen taptafel, deze werkt doormiddel van een pasje waar een tegoed op gezet kan worden. Ondernemer Dirk van de Voort heeft zelfs zijn eigen bier laten brouwen bij een lokale brouwerij. 

Beers & Barrels Breda is genomineerd in de categorie Best Restaurant & Bar. In het oude brouwerspand van OranjeBoom opende Beers & Barrels dit jaar haar deuren in Breda. De zaak bestaat uit meerdere verdiepingen met middenin als authentieke eyecatcher een grote, originele, koperen brouw-ketel. De zaak is een genot voor het oog met prachtige muurschilderingen en glas-in-lood. Wederom begrijpen wij deze nominatie van Entree.

BEERS & BARRELS HEEFT EEN GEHEEL EIGEN SFEER DIE NIET TE EVENAREN IS

Op de bovenste etage kunnen gasten een taptafel reserveren waaraan zij hun eigen bier kunnen tappen. Aan het einde van de avond wordt het geconsumeerde bier in kilo's afgerekend. Daarnaast zijn er 16 tapkraantjes waar gasten hun eigen speciaalbier kunnen tappen uit de voormalige klaringskuip van de brouwerij. Heel eenvoudig, door een muntje in het bijbehorende kastje te doen, op de blauwe knop te drukken en te tappen! 

Uiteraard zijn wij op beide zaken erg trots en feliciteren wij hun met deze prachtige nominaties. We hopen dat zowel Old Dutch Sports Bar & Restaurant als Beers & Barrels Breda deze prestigieuze prijzen binnen zullen slepen. De Entree Awards vinden plaats op 27 November in Theater Amsterdam.