NZA - New Zealand Auckland Store Breda

Veemarktstraat 32, Breda

4.5/ 5

Sinds de oprichting 7 jaar geleden is het mannen- en jongensmodemerk NZA New Zealand Auckland een hit. De collectie is zo divers, comfortabel en betaalbaar dat je er altijd slaagt. Of je nu op zoek bent naar een casual of wat gekledere combinatie, bij NZA… Read more

Sinds de oprichting 7 jaar geleden is het mannen- en jongensmodemerk NZA New Zealand Auckland een hit. De collectie is zo divers, comfortabel en betaalbaar dat je er altijd slaagt. Of je nu op zoek bent naar een casual of wat gekledere combinatie, bij NZA creëer je je eigen stijl, of je nu 6, 30 of 55 bent. Het ruige landschap en de mooie natuur zijn een inspiratiebron voor de kledinglijn. Dat zie je terug in de etalage en in de winkel. De kano in de winkel, komt echt uit New Zealand, maar de hartelijkheid waarmee je ontvangen wordt is oer-Nederlands.

Veemarktstraat 32, 4811ZG Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.