Opening Pazzi: een nieuwe Italiaanse hotspot aan het Van Coothplein

Begin juli zal Pazzi haar deuren openen aan het Van Coothplein in Breda. Pazzi is een Italiaans restaurant met twee vestigingen in Amsterdam, dat voornamelijk bekend staat om haar traditionele houtovenpizza's. Het restaurant zal zich vestigen in het voormalige pand van VANTSPIT, direct naast Charelli. 

De verbouwing is inmiddels in volle gang en naar verwachting zal Pazzi in de eerste week van juli haar deuren openen. Net als in Amsterdam krijgt het restaurant een hip interieur, waarin veel met hout, staal en marmer wordt gewerkt. 

In Amsterdam staat Pazzi sinds 2010 bekend om haar traditionele houtovenpizza's, die door Italiaanse chefs worden bereidt. “We werken met een geheim deegrecept waar iedereen helemaal weg van is", aldus eigenaar Tijn. 

De vestiging in Breda zal een uitgebreidere kaart dan in Amsterdam gaan voeren. Naast de  traditionele houtovenpizza's komt er een uitgebreide kaart van anti pasti en ook een aantal pasta's. "We willen ook een uitgebreid experience menu gaan aanbieden, waarmee je veel verschillende gerechtjes kunt proeven en delen" legt Tijn uit. In eerste instantie zal de zaak alleen open zijn voor diner, maar in de toekomst komt er wellicht ook een lunchkaart. 

Werken bij Pazzi
Pazzi is nog opzoek naar personeel voor de bediening (m/v). Ben je tussen de 18 en 25 jaar, spontaan, sociaal en leergierig? Solliciteer dan snel via andrea@pazziamsterdam.nl