Dit weekend in en rondom Breda: Musical Mania en Half Vasten!

Het weekend staat weer voor de deur. Natuurlijk hoef je ook dit weekend  niet stil te zitten! Er zijn weer leuke activiteiten te doen in en rondom Breda. Het voorjaar komt er aan en we krijgen weer lentekriebels! Zo gaat het ijsseizoen van start en kunnen we genieten van leukste optredens en evenementen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet! 

Op de hoogte blijven van alle evenementen? Download gratis de Breda City App (voor IPhone en Android). 

Thank God It's Friday!

OPENING IJSSEIZOEN Poll patisserie & ijs

Vanaf 9 maart is Pol's patisserie & ijs weer geopend! Dit vieren zij samen met jou. Tot en met zondag 11 maart krijg jij namelijk je tweede bolletje ijs gratis! 

BABY FAIR IN BREDA

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 is het Racketcentrum dé plek voor blije en toekomstige ouders. Wil jij kennis maken met dé laatste trends en interessante aanbiedingen op het gebied van baby- en kindermode of ben je op zoek naar de leukste speeltjes voor je kleine wonder? Kom lekker snuffelen langs de kramen en doe nieuwe trendy ideeën op. Voor de exacte openingstijden klik hier.

GRAND BIERPROEVERIJ bij Grand theatre

Vrijdagavond 9 maart krijgt Het Grand Theatre dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch op bezoek. De Dorpsbrouwerij is regionaal en inmiddels ook ver buiten Brabant, vooral bekend om haar assortiment speciaalbieren. Ook deze editie gaat de kok de keuken in om heerlijk hapjes te bereiden bij de bieren. De hapjes zullen we te gelijk met het bier serveren om zo de vele verborgen smaken in het bier naar boven te brengen. Voor meer informatie klik op deze link.

WORKSHOP LANGWERPIG PAASSTUK

Life & Garden Etten-Leur geeft een Workshop Langwerpig Paasstuk maken. Op vrijdagavond 9 maart maak je een rijk gevuld paasstuk met warme kleuren. Zo creeër je naar je eigen smaak jouw paasstukje en haal je het voorjaar al in huis! Voor meer informatie over deze workshop verwijzen we je naar de webiste.

NIEUWE LP VAN SCHULDJONGENS BIJ GREY

Zaterdag 10 maart ligt de debuut elpee bij Grey - vinyl records - slow fashion in de winkel. Zanger Berend Vonk, begenadigd tekenaar kunstenaar (Trouw, AD) en zijn 2 kompanen gaan de LP aan u presenteren op zaterdagmiddag Grey Store. Uniek is niet alleen maar een uitdrukking, het is ook een terechte beschrijving van de muziek en de show van deze Burschen. 

FUNWEDSTRIJD: TIJD VOOR EEN Golf-TRIO

Eens per maand organiseert Brasserie Uilenbosch (Oosterhoutse Golf Club) een originele golf-funwedstrijd. Deze funwedstrijd bestaat uit 9 holes shotgun. Ga naar buiten en steek je handen uit je mouwen! 

60'S COVERS IN DE KLOMP

Bij Café De Klomp is er deze zaterdag 10 maart een groots feest. Zij laten je alle  60’s knallers weer horen. Wegens groot succes geprolongeerd. Er is een geweldig leuke Sixties Cover Band aanwezig! Het cafe is vanaf 16:00 uur geopend.

HALF VASTEN in marktzicht

Nog één keer gaat Café Marktzicht met halfvasten los op de karnavalskrakers van DJ Rik Ottenheim en Frank Smeekens! Zet je strepsils, paracetamol en neusspray aan de kant en pak deze avond weer wat biertjes mee! Voor meer informatie klik hier.

MUSICAL MANIA!

De Avenue presenteert Musical Mania; van Breda tot Broadway. Een (dinner)show met de grootste musicalhits uit binnen- en buitenland. Tijdens deze avond/middag mogen uiteraard de musicalklassiekers uit ‘The Phantom of the Opera’, ‘Wicked’ en ‘Aida’ niet ontbreken, maar laten we u ook kennismaken met onbekende musicalparels. Voor meer informatie over deze spetterende show kijk verder op de website.

THE VELDMAN BROTHERS LIVE AT BEL AIR BREDA

Bij BEL AIR BREDA Café Zaal Live Podium vindt het te gekke optreden van The Veldman Brothers plaats. The Veldman Brothers brengen graag weer een mooie ode aan deze gitaarlegende en dit doen ze bij BEL AIR BREDA. Als jij van gitaarmuziek houdt is staat dit te gekke evenement zeker in jou agenda! 

SUNDAY ROAST by beers & barrels

Beers & Barrels - Breda heeft iedere zondag een 'sunday roast'. Deze keer staan o.a. Smoked Brisket en Pulled Pork op het menu! Ook is er een Vinyl DJ aanwezig en kan je genieten van dit heerlijke menu met de keuze uit 150 bieren. Voor meer informatie en reservaties kan je terecht via de website.