Tags: studentendag, uitgaan breda, uitgaan, studenten

Internationale studentendag vier je bij..

Op 17 november is het Internationale studentendag! Breda heeft een hoop te bieden voor onze studenten. Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen, dat je deze fantastische feestdag aan wil grijpen om een mooi feestje te bouwen. We maakten een lijstje met leuke plekken waar je als student in Breda uit kunt gaan.

Let's go party!

Café Nr. 10

Bij café Nr 10 kun je alle kanten op. Feesten tot 04.00 uur 's nachts, of heerlijk borrelen in de vroege avond met bijvoorbeeld een van de speciaalbieren en een hapje van de bar-bites kaart. De wat actievere gasten bieden zij een cocktailcursus of de perfect serve bacardi / jameson cursus. Ze hebben dus voor ieder wat wils, ook de sportkijkers gaan bij hun aan hun trekken komen. Veel uitzendingen op groot scherm. Denk hierbij aan formule 1, voetbal en schaatswedstrijden.


Café Nassau

Op dinsdag en donderdag t/m zondag kun je tot een uur of elf bij Café Nassau terecht om te borrelen in dit gezellige café. Na die tijd gaat het volume van de muziek omhoog, neemt er een DJ plaats achter de draaitafels, ruimen zij de tafels en krukken op, hijsen ze de lampen boven de bar omhoog, transformeren de bank tot podium, rollen hun mouwen op en zijn ze klaar om los te gaan tot in de late uurtjes!


Miller Time

Miller Time café is een begrip in het Bredase nachtleven. Met diverse studentenverenigingen en disputen is Miller Time de ontmoetingsplek voor studerend Breda. Voor het geven van feesten, evenementen, bedrijfsborrels en niet te vergeten BBQ’s ben je bij Miller Time café aan het juiste adres. Binnen is het feest met populaire up tempo en TOP40 muziek en de serre biedt je de kans om eens goed bij te praten met je vrienden.

Shots

Shots Breda is dé shooterbar van de stad. In dit café kun je onder het genot van een lekker drankje en uiteraard een shotje, dansen op de beats van de resident DJ. Dit bijzondere concept biedt een ruim aanbod in meer dan 120 verschillende shotjes. Elke dinsdag is het voor alle shotjes 2 halen, 1 betalen. Ga ze allemaal eens proeven. Geen avond is hetzelfde, aangezien de DJ de muziek aanpast op de mensen die op dat moment binnen zijn. Dus of je nou komt voor 1 shotje, of de hele avond binnen blijft, je hebt gegarandeerd een gezellige avond.

Walkabout café

Walkabout Café is het gezelligste studentencafé van Breda. Ze bieden alles met een goedkoop studentenprijsje aan. Ook als je van speciaalbier houdt ben je hier op het juiste adres, ze hebben namelijk meer dan 100 speciaalbieren! Het café is ingericht met een Australisch tintje. Kom gezellig eens langs aan de Havermarkt 25, ze zijn elke maandag tot zaterdag geopend van 17:00 tot 04:00 uur.

De Vesting

De Vesting is een echt café waar gezellig geborreld en gefeest kan worden. Vanaf 21:00 uur zijn de deuren geopend waarna er een goed glas bier aan de mooie houten bar gedronken kan worden en wat later op de avond zal de feestmuziek nog lekker knallen door de speakers. De vaste Vesting gast voelt zich net iets te oud in de stapcafés maar ook net weer iets te jong in een puur bruine kroeg met zachte muziek!

Dunne

Café Dunne is het allergoedkoopste studentencafe in de binnenstad van Breda. Bij hun is bier altijd €1,50 en wijn €1,90, en Dunne Deals op donderdag, vrijdag en zaterdag van 22u-23u, met bier €1.30, wijn €1,50 en Flugel €1,20-! Dinsdagavond is het Studentenavond, met een pitcher van 1,5 liter €10,-. Woensdagavond is het Xenia avond, met Happy hour van 21 tot 22 uur. Donderdagavond is het DJ live on stage en een pitcher van 1,5 liter €10,- . Vrijdag is het open vanaf 21 uur en veel Dikke Dunne uurtjes. Zaterdag heb je Dunne prijzen. Ook voor al je besloten feestjes op vrijdagavond. Bij Café Dunne heb je geen kosten, maar wel korting! 

Café de Kater

Café De Kater is een oergezellig bruin Café op de Havermarkt in Breda. Bij De Kater voel je je thuis, wie je ook bent. ’s Middags en in de vooravond kun je er terecht om te bieren of te borrelen. Bij de borrel wordt er dan met plezier een keur aan gratis(!) hapjes tot 22:00 uur geserveerd. Op zondag tot en met woensdag gaat het borrelen tot in de late uurtjes door, waar het eventueel kan uitmonden tot een feestje. De avonden donderdag tot en met zaterdag staan in het teken van een mooi feest.

Café Janssen

In Café Janssen zorgt het enthousiaste personeel keer op keer voor een topsfeertje. De DJ’s laten de nieuwste hits en klassiekers onder de dansplaten door de boxen galmen. In dit gastvrije café is haast niets te gek, zolang het gezellig blijft. Dobbel op donderdagavond voor je drankje, of ga in de vakantieperiode op dinsdag stappen. De toon is gezet en jouw weekend kan niet meer stuk!

Studio Dependance

Op zondag- en dinsdagavond kun je genieten van live muziek van De Jongens Van Jeweetwel. Maandag en woensdag wordt de bar omgetoverd tot cocktailbar. Naast heerlijke cocktails heeft Dependance ook een uitgebreide bierkaart. Elke eerste maandag van de maand wordt er een speciaalbier avond georganiseerd. Het vaste assortiment wordt dan voor een avond uitgebreid met tachtig verschillende bieren. Van donderdag tot en met zaterdag kun je vanaf 22.00 uur los gaan op de beats van de resident DJ’s. Kortom, er is altijd wat te doen in Dependance.


Peddels

Bar-dancing Peddels is gelegen aan de Havermarkt, midden in het uitgaanscentrum van Breda. Met lambrisering van oud sloophout, een vierkante bar en een zinken barblad is dit een feestcafé met een stijlvol, warm interieur. De DJ draait vanaf de DJ booth een vrolijke, energieke mix van Nederlandstalig, après-ski en dance. De geluidsinstallatie, de verlichting en de gezellige decoratie maken bar-dancing Peddels tot een gezellig feestcafé. Ook af te huren voor (besloten) feestjes en partijen. Een avond goed feesten? Ga eens langs bij bar-dancing Peddels!