14x Moederdag in de Baronie

Het is binnenkort weer Moederdag, dat betekend dat we de moeders weer in het zonnetje mogen zetten! Met dit lijstje helpen we je een handje op weg. Wij hebben voor jou de beste tips voor een onvergetelijke Moederdag.


HEERLIJK BRUNCHEN BIJ HOTEL NASSAU

Trakteer je moeder op een overheerlijke brunch bij Hotel Nassau. Geniet van elkaar en de heerlijke gerechten. Alleen met je moeder, of met de hele familie. Ook voor de kids zal het aan niets ontbreken. Reserveer via de website.

EEN MOEDERDAG CADEAU KOOP JE BIJ LOYA

Ook LOYA denkt aan Moederdag dit jaar! Wil jij je moeder graag verrassen met een leuk verantwoord cadeautje? Dan ben je bij LOYA aan het goede adres. Ze hebben een selectie gemaakt van leuke cadeautjes waar je moeder lang plezier van zal hebben. Kom naar de winkel en bekijk de collectie.

GEEF EEN ORIGINEEL CADEAU VAN DE KOOKZAAK

Van proost tot party: maak er een feestje van met mooie cocktailglazen en een goede serveerplank van de Kookzaak. Mooie cadeaus kunnen ook praktisch zijn om samen te genieten in de keuken en aan tafel. Kom langs in de winkel om nog veel meer ideeën op te doen of voor advies voor een leuk moederdag cadeau!

Geef een beautydag van Hair&Beauty2go

Bij Hair & Beauty 2 go leg je jouw moeder echt in de watten met een heerlijke beauty dag. Op een prachtige locatie in het hartje van Breda kan je samen met jouw moeder terecht voor een totale verzorging van top tot teen. Diverse schoonheids- en lichaamsbehandelingen worden uitgevoerd door uitsluitend gediplomeerde specialisten, van epileren van de wenkbrauwen tot aan heerlijke massage's, hand en nagel verzorging. Bekijk de website voor meer informatie. 

ONTSPAN TIJDENS EEN DAGJE SPA ONE

Geniet van een totaalbeleving die ongekend is voor sauna’s en wellnesscentra in Nederland. Spa One is een state of the art wellness-complex waar je – uiteraard met alle respect voor de traditionele saunagang – in een uiterst aangename sfeer, volledig tot ontspanning komt. Combineer je weldadige sauna-ervaring met de culinaire kunsten van de keukenbrigade. In een ontspannen sfeer geniet je in het restaurant van de meest uiteenlopende en altijd smakelijke gerechten. kijk voor meer informatie op de website

HOLY MOLY TRIP 

Verras je moeder met een heerlijke lunch bij Holy Moly in combinatie met de Holy Moly trip speciaal voor onze moeders. De moeders krijgen maar liefst 50% korting op de lunch en een gratis ticket voor de Holy Moly Trip. Dus kom gezellig samen met jouw moeder langs bij Holy Moly. Kijk voor meer informatie op de website.

BRUNCHEN IN DE ZON BIJ MORE-ITZ

Zet je moeder letterlijk en figuurlijk in het zonnetje bij  More-Itz op het (deels overdekte) terras aan de jachthaven van Drimmelen. Ga gezellig samen lunchen en reserveer jouw tafeltje met je moeder via de website.

HIGH TEA BIJ PEACH

Kom bij PEACH heerlijk genieten van een high tea met daarbij Mimosa's, tea's, scones met peach marmalade & cream met daarbij cheesecake  pasionfruit, banana bread en buritto Korean BBQ, bagel goatcheese en grilled veggies, egg Norwegian, Chocolate bowl met granola en Fresh Fruit. Een perfecte verassing voor Moederdag. Reserveer via de website.

LUNCHEN BIJ BRASSERIE BARDOT

Bij Brasserie Bardot kun je terecht met jouw moeder voor een heerlijk lunchmenu dat speciaal is samengesteld voor Moederdag. Reserveer via de website. 


FRUITS DE MER BIJ RESTAURANT MARKANT

Geniet bij restaurant Markant van heerlijk Luxe Fruits de Mer, deze wordt geserveerd met de mooiste producten uit de zee! Deze Fruits de Mer serveren ze inclusief een heerlijke fles bubbels of witte wijn en tafelwater. Reserveer een een tafeltje voor het diner via de website.

ONTBIJTEN BIJ THE CAKE ROOM

Bij The Cake Room kun je samen met je moeder genieten van een heerlijk ontbijt. Het arrangement is een speciaal samengesteld ontbijt dat is ontworpen om mama's heerlijk te verwennen op hun speciale dag. Het bestaat uit verschillende gerechten, zoals versgebakken croissants, muffins, vers fruit, yoghurt, en nog veel meer. Reserveer via de website.

High tea bij Teds

Geniet samen met je moeder van de heerlijk Afternoon Tea bij Teds! Een etagere gevuld met heerlijke zoetigheden, parmezaanse frietjes met truffel en een assortiment bestaande uit de favorieten van Teds! Zij serveren 3 verschillende Afternoon Tea's! Bekijk de website en reserveer jouw plek bij Teds voor een onvergetelijke Moederdag!

WIJNPROEVERIJ BIJ MADAM SAS

Op zaterdagmiddag 13 mei organiseert Madam Sas een gezellige wijnproeverij speciaal voor Moederdag. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en daarna neemt de sommelier Loesje je mee langs de verborgen parels van Oostenrijk. Je hoeft geen kennis van wijn te hebben om mee te doen, je moet vooral een liefhebber zijn.  De chef zorgt voor de bijpassende hapjes bij deze gezellige zaterdagmiddag borrel! Reserveer via de website.


Geef een fles rosé of een gezellige borrelplank cadeau 

Bij Gall en Gall Janssen kun voor Moederdag een gezellige borrelplank als cadeau geven. De Moederdag borrelplanken en openers zijn nu in de actie van €9,99 voor €7,99 per stuk.
Of verras je lieve moeder met een heerlijk flesje rosé wijn of rosé bubbel uit het ruime assortiment. Kom langs in de winkel om nog veel meer ideeën op te doen of voor advies voor een leuk moederdag cadeau!

Zeg het met een bloemetje

Bloemen worden het meest gegeven tijdens Moederdag! Bloemen zeggen soms meer dan duizend woorden. Of het nou een enkele roos is of een vol boeket met een kaartje er aan,  dat maakt eigenlijk niet uit. Niet alleen het krijgen van een bloemetje is leuk maar ook het geven. Een boeket bloemen geef je nooit te vaak. Hier vind je alle bloemen zaken in en rond om Breda.

KOM SAMEN EEN BOSJE BLOEMEN PLUKKEN BIJ BAALSE HOEF

Bij Baalse Hoef Bloemenboerderij kan je van april tot en met oktober heerlijk genieten tussen de prachtige seizoensbloemen en een mooi boeket samenstellen, recht van het veld bij jouw moeder in de vaas! Er is keuze uit meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen. Deze bloemen zijn te vinden in de mooiste pluktuin in alle kleuren en vormen, geschikt voor jouw mooiste Moederdagboeket. Kijk voor meer informatie op de website.