VIP Cosmetics

Middellaan 3, Breda

Zelfvertrouwen is de basis om de beste versie van onszelf te zijn en om impact te kunnen maken op je eigen leven en het leven van de mensen om ons heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en imperfecties. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over dat waar je wat aan kunt doen. We bieden een compleet aanbod aan cosmetic treatments die jouw natuurlijke schoonheid versterken. Read more

PROFESSIONAL BEAUTY VOOR HUID ∙ HANDEN ∙ VOETEN ∙ OGEN & MOND

Zelfvertrouwen is de basis om de beste versie van onszelf te zijn en om impact te kunnen maken op je eigen leven en het leven van de mensen om ons heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en imperfecties. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over dat waar je wat aan kunt doen. We bieden een compleet aanbod aan cosmetic treatments die jouw natuurlijke schoonheid versterken.

Koop online via City Webshop Breda: VIP Cosmetics

Middellaan 3, 4811VL Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.