VIP Cosmetics: the place to be voor medische tatoeages

Dermatografie is voor velen nog een onbekend begrip. Bij VIP Cosmetics weten ze hier op de juiste manier mee om te gaan en zijn ze gediplomeerd om jou te helpen bij het camoufleren van bijvoorbeeld brandwonden, littekens of wijnvlekken. Want zoals zij zeggen: er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Kies voor de natuurlijke aanpak van dermatografie


Wat is dermatografie?
Dermatografie wordt ook wel medische tatoeage genoemd. Het is een behandeling waardoor medische oneffenheden gecamoufleerd of gecorrigeerd worden. Met speciale apparatuur worden pigmentstoffen in de huid aangebracht, waardoor een blijvende vorm van kleuring ontstaat die vergelijkbaar is met de natuurlijke kleur van de huid. Bij VIP Cosmetics wordt hard gewerkt aan een wereld waarin niemand zich onzeker hoeft te voelen over uiterlijke schoonheid.  

Wat VIP Cosmetics voor jou kan betekenen
Een litteken, brandwond, wijnvlek of hazenlip? Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om hier iets aan te doen waardoor jij beter in je vel zit of je zelfs minder onzeker voelt. Bij VIP Cosmetics kun je hierbij geholpen worden door middel van dermatografie of littekenbewerking.


Foto: camouflage wijnvlek halverwege behandeling

In de gespecialiseerde salon kun je terecht voor:
- Het camoufleren van littekens door trauma of verwonding (o.a. brandwonden en littekens na een operatie).
- Het camoufleren van littekens door bijvoorbeeld automutilatie, borstverkleining of vergroting, facelift of haartransplantatie.
- Tepelreconstructie areola pigmentatie.
- Het camoufleren van wijnvlekken.
- Liplijncorrectie (bijvoorbeeld na een ongeluk of een hazenlip).
- Wenkbrauwen en scalp pigmentatie na haaruitval door bijvoorbeeld alopecia areata.

Bij VIP Cosmetics vraag je gemakkelijk gratis een intake aan. Tijdens de intake word je geïnformeerd over de mogelijkheden van dermatografie en worden de te verwachten resultaten besproken. Samen met jou wordt een behandelplan opgesteld. Vraag hier je gratis intake aan.