Vet verwijderen met cryolipolyse bij Vip Cosmetics

Vip Cosmetics is inmiddels een begrip in Breda en omstreken. Eigenaresse Mariska de Jong en haar team werken aan een wereld waarin niemand zich meer onzeker hoeft te voelen over zijn of haar uiterlijke schoonheid. Het team van Vip Cosmetics begrijpt als geen ander dat ware schoonheid van binnenuit komt, maar dat de buitenkant dit versterkt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Sinds kort kun je bij Vip Cosmetics terecht voor Cryolipolyse, een nieuwe en nu al populaire methode om plaatselijk vet te verwijderen. 

je weg naar meer zelfvertrouwen en shameless summer selfies

Door cryolipolyse toe te passen, worden vetcellen tevoren en wordt de huid verstevigt. Na het bevriezen van de cellen worden deze door je eigen lichaam afgevoerd. Na een dergelijke, pijnloze cryolipolyse behandeling, die slechts 30 minuten duurt, is het resultaat adembenemend! De omvang zal met 1 á 2 centimeter afgenomen zijn (afhankelijk van het gebied dat behandeld is). Het resultaat zie je direct en is blijvend, maar moet wel onderhouden worden.

Mariska en haar team vinden het belangrijk dat de resultaten van de treatments blijvend zijn. Experts in permanent natural beauty. Ze zijn trots dat ze je dankzij hun VIP Cryolipolyse treatments kunnen helpen in je weg naar meer zelfvertrouwen en shameless summer selfies.

Benieuwd naar meer informatie over deze, of andere behandelingen van Vip Cosmetics? Neem dan snel een kijke op de website of neem telefonisch contact op via 076 521 93 02.