7x Lekkers kopen voor Pasen

Aankomend weekend is het Pasen! Ondanks dat we nu natuurlijk thuis moeten blijven, zorgen de Bredase ondernemers er graag voor dat we heerlijk kunnen genieten van allerlei lekkers! 

Follow the bunny, he has the chocolate!

Coffeelicious

Coffeelicious speciaal voor Pasen een heerlijk assortiment aan Paasgebak klaar staan! Zo hebben ze de Paascupcakes, die de smaak Carrot Cake hebben en een Paascake met een hele mooie vanillesmaak. Of wat dacht je van een heerlijke Paastulband met citroensmaak? En ook speciaal voor Pasen heeft Coffeelicious de Family Pie. Deze taarten zijn kleine versies van hun grote taarten en zijn goed voor 4 tot 6 personen. Deze Family Pies zijn af te halen bij Jumbo op vrijdag 10 en zaterdag 11 april. Al dit lekkers is te bestellen via de website.

Foto: Coffeelicious

smaack

Smaack biedt van vrijdag tot en met zondag een speciale Paastas aan. Daarin vind je onder andere brie, eiersalade, aioli, kipragout met bladerdeegbakje, mini tortilla's, grountequieche en stokbrood. De Paastas is goed voor 2 personen en alleen op bestelling af te halen. Bestellen doe je via 06-46213341. Bij de Paastas kan ook een fles alcoholvrije gember-mint cocktail of een fles Sangria besteld worden als extraatje. 

Zoet breda

Zoet Breda heeft speciaal voor Pasen deze prachtige Paastaart, gevuld met framboos en witte chocola, gemaakt! En omdat ze begrijpen dat je met de hele familie wil genieten, maar niet met zijn allen bij elkaar kunt zitten krijg je er take away bakjes bij, zodat je deze taart kunt uitdelen of af kunt geven bij je familie! Deze heerlijke en prachtige taart bestel je telefonisch via 06-23100418 of via mail.

Foto: Zoet Breda

Bela's Eethuis & Bakkerij

Bij Bela's Eethuis & Bakkerij vind je alles wat je nodig hebt voor op de Paastafel! Heerlijk vers brood, broodjes, hartige & zoete snacks en natuurlijk echt Paasgebak! Geef je bestelling uiterlijk donderdag 9 april door en haal hem op vrijdag of zaterdag af!

We Love Chocolate

Geen Pasen zonder chocolade natuurlijk! Bij We Love Chocolate bestel je online de lekkerste en leukste Paaschocolade, voor jezelf of om cadeau te doen! En bestel je voor meer dan €15,- aan chocolade? Dan profiteer je nu van gratis verzending! 

Foto: We Love Chocolate

Kippie

Een lekker stukje kip is altijd goed, maar ook zeker met Pasen! Met de kant-en-klare Kippiepannen van Kippie Breda geniet je in een handomdraai van heerlijke kip tijdens de Paasdagen. Bestel online je favoriete pan en haal je pan af in de winkel of laat hem thuisbezorgen!

A Cup of Cake

Voor een lekker zoet Paas-verwen-momentje ben je bij A Cup of Cake aan het juiste adres! Met The Easter Brunchbox geniet je thuis van heerlijke verse hapjes in Paas-thema. De brunchbox is gemaakt voor twee personen, maar je kunt er natuurlijk zoveel bestellen als je wil!