Hotspot alert! Binnenkort is het van Coothplein weer een mooie zaak rijker. En zo gaat hij heten...

Binnenkort is het zo ver! De oplettende voorbijganger heeft het wellicht al gezien. Naast Brasserie Bardot aan het van Coothplein wordt druk geklust in het voormalige pand van de SNS. De eigenaren van de brasserie en naastgelegen wijnbar openen namelijk over enkele weken de deuren van de soon to be Bredase hotspot; 'Pampelonne'. 

Pampelonne opent binnenkort haar deuren aan het bruisende van coothplein! 

In 2014 openden eigenaren Marc Klijn, Petra Flenter en Hans Molkenboer de brasserie aan het gezellige van Coothplein genaamd: Brasserie Bardot. Al snel werd dit een populaire plek in het sfeervolle Oranje Zuid. In 2016 is Brasserie Bardot uitgeroepen tot het fijnste Franse restaurant van Nederland en een jaar later volgde er dan ook een uitbreiding. Brasserie Bardot kreeg een zusje genaamd: Petit Bardot. 

eigenaren brasserie bardot openen nieuwe zaak in oude sns pand! 


Binnenkort wordt ook aan de andere zijde van Brasserie Bardot een uitbreiding doorgevoerd. Bar en cuisine Pampelonne opent namelijk aan het eind mei haar deuren. Net als de brasserie en de wijnbar zullen Franse sferen de boventoon voeren in het concept en kunnen we er deze zomer genieten op een heerlijk zonovergoten terras. 

Binnenkort volgt meer informatie over het concept. Wij kijken enorm uit naar de opening en zullen jullie uiteraard op de hoogte houden hierover.