Trend: 8 x vintagewinkels to be in style!

Ook in Breda is de nieuwe trend overgewaaid. Alles is hip en vintage. Nieuw of tweedehands in Breda kan je jouw unieke stijl helemaal ontwikkelen! Wij hebben de uniekste boutiekjes voor je op een rij gezet. Zodat je wegwijs jou eigen style kan vinden.

Simple is good enough!

INS AND OUTS

Ins and Outs is een verrassend dynamische winkel in tweedehands merkkleding voor dames en kinderen. Met elke dag nieuwe items! Ook verkopen ze nieuwe kinderschoenen voor de helft van de nieuwprijs. Dé perfecte plek om te shoppen met budget en er toch nog fancy uit te zien!

JET'S OUTLET

Jet’s Outlet verkoopt nieuwe en gebruikte merkkleding voor dames & kids. Alle items worden zorgvuldig geselecteerd. De kleding die Jet’s outlet verkoopt, bestaat uit de mooiste merken. Naast tweedehands kleding verkoopt Jets Outlet ook nieuwe kleding van winkels (outlet) en krijgen zijdiverse monstercollecties binnen. Jongens-, meisjes- en dameskleding worden ingehangen op maat, item en kleur waardoor het voor u aangenamer winkelen is. Een bezoek aan Jet’s Outlet is altijd een feestje!

TANTE BETJE VINTAGE & LIFESTYLEWINKEL

Tante Betje vind het gezellig wanneer je langs komt om op je gemak met een kopje thee of koffie leuke, kleurrijke jurkjes, rokjes, vestjes etc. te passen. Tante Betje heeft nieuwe kleding met een vintageuitstraling. Polkadots, retroprintjes of mooie bloemmotiefjes je vindt het er allemaal! 

OPNIEUW TWEEDEKANS MERKKLEDING

OPNIEUW geeft tweedehands merkkleding een nieuwe kans. Een greep uit de schatkist: schoenen van Prada, een jas van Burberry, een tas van Gucci en sieraden van Otazu. Deel mee in de winst! Je kan hier zelf ook jouw merkkleding inleveren. Tot ziens in Le Garage!

SPULLEN VAN VROEGER BROCANTE

In een van de oudste winkelstraatjes van Oosterhout is Spullen van Vroeger gevestigd! Zij verkopen brocante uit Frankrijk, Belgie en Nederland! Je kunt hier terecht voor gestoffeerde en gerestylde meubels. Wil je het liever zelf doen? Dat kan! Regelmatig geven ze workshops met krijtverf. Ook kan je hier terecht voor de Antieke en vintage mode accessoires, tassen van Malaika Creatives en Vintage.

MEUBELATELIER KONINGSTRAAT 5

Op de begane grond is het atelier/winkel gevestigd. De bovenste twee verdiepingen zijn woonetages. MAKS 5, Meubelatelier Koningstraat 5, staat voor oude geleefde meubels met een lang verleden en prachtige verhalen. Stuk voor stuk uniek. Van industriele lampen tot oude werkbanken en van brocante stoelen tot stoere (salon)tafels. Allemaal eigenhandig opgeknapt en gerestyld, en dat alles voor een betaalbare prijs!

LA MAISON D'ANTIQUE

Dit familiebedrijf vindt haar oorsprong in het antiek. Nog steeds actueel zijn de oude look, vintage, retro, meubelontwerp, maatwerk en interieuradvies. daarnaast helpen zij je graag met een interieuradvies op maat. De mogelijkheden zijn hierbij vrijwel onbeperkt. Ook hebben ze een groot assortiment en zijn ze gespecialiseerd in meubelen, accesoires, verlichting enz. Op de website vindt u een greep uit ons assortiment.

SJANS

Sjans is een nieuwe damesmodezaak, die net iets anders is dan andere zaken. Hier tref je de nieuwste trends op modegebied met uitzonderlijke merken, zoals WanderLust en GoodmorningUniverse. Kom hier uniek shoppen met een huiskamergevoel!